Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Papirslottet - Miranda Cowley Heller - Lydbog

Bag om Papirslottet

En hemmelighed, der har ligget begravet i årtier, tvinger i løbet af en enkelt dag Elle Bishop til at træffe et afgørende valg. Papirslottet er familien Bishops sommersted på Cape Cod, hvor de har tilbragt mange lykkelige somre. Lige indtil nu. Elle Bishop er lykkeligt gift med Peter og mor til tre. Efter et møde med barndomsvennen Jonas, som var hendes første kærlighed, bliver hun tvunget til at forholde sig til deres fortid. Skal hun blive hos Peter, som hun elsker, eller skal hun begynde et nyt liv med Jonas? Som ung var Jonas den eneste rigtige for hende, men en traumatisk begivenhed forandrede alt. "Papirslottet" er en stærk fortælling om hemmeligheder, kærlighed og løgne. "Fængslende debut ... fuld af effektive detaljer. Læseren vil gætte med helt til slutningen." – Publishers Weekly "En følelsesmættet kærlighedshistorie." – Reese Witherspoon "Det er en evighed siden, at jeg har været så optaget af en samtidsroman. Jeg elsker den." – Nick Hornby "En herlig og imponerende roman. Jeg var stærkt optaget og grebet af den, og jeg er grædefærdig over allerede at have læst den." – Marian Keyes "Heller holder sig ikke tilbage; en storslået debut." – Kirkus Miranda Cowley Heller har været vicedirektør og chef for dramaafdelingen hos HBO, hvor hun har været med til at udvikle serier som "The Sopranos", "Six Feet Under", "The Wire", "Deadwood" og "Big Love". Hun bor i Californien, og "Papirslottet" er hendes debutroman.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728485415
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 15. September 2022
 • Oplæser:
 • Randi Winther
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Papirslottet

En hemmelighed, der har ligget begravet i årtier, tvinger i løbet af en enkelt dag Elle Bishop til at træffe et afgørende valg.
Papirslottet er familien Bishops sommersted på Cape Cod, hvor de har tilbragt mange lykkelige somre. Lige indtil nu.
Elle Bishop er lykkeligt gift med Peter og mor til tre. Efter et møde med barndomsvennen Jonas, som var hendes første kærlighed, bliver hun tvunget til at forholde sig til deres fortid. Skal hun blive hos Peter, som hun elsker, eller skal hun begynde et nyt liv med Jonas? Som ung var Jonas den eneste rigtige for hende, men en traumatisk begivenhed forandrede alt.
"Papirslottet" er en stærk fortælling om hemmeligheder, kærlighed og løgne.

"Fængslende debut ... fuld af effektive detaljer. Læseren vil gætte med helt til slutningen." – Publishers Weekly

"En følelsesmættet kærlighedshistorie." – Reese Witherspoon

"Det er en evighed siden, at jeg har været så optaget af en samtidsroman. Jeg elsker den." – Nick Hornby

"En herlig og imponerende roman. Jeg var stærkt optaget og grebet af den, og jeg er grædefærdig over allerede at have læst den." – Marian Keyes

"Heller holder sig ikke tilbage; en storslået debut." – Kirkus

Miranda Cowley Heller har været vicedirektør og chef for dramaafdelingen hos HBO, hvor hun har været med til at udvikle serier som "The Sopranos", "Six Feet Under", "The Wire", "Deadwood" og "Big Love".
Hun bor i Californien, og "Papirslottet" er hendes debutroman.

Brugerbedømmelser af PapirslottetFind lignende bøger
Bogen Papirslottet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.