Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Pieter Bruegel af Thomas Winding

Pieter Bruegel - E-bog

- En billedbog med tekst af Thomas Winding

Bag om Pieter Bruegel

For ca. 450 år siden malede Pieter Bruegel sine fantastiske billeder.Nogle af dem er lette at forstå, med historier fra Biblen eller bøndernes liv. Andre af billederne er mystiske, fyldt med symboler og mærkelige væsener, og Bruegel fortalte aldrig, hvad de handlede om. Derfor kan man digte sine egne historier, mens man kigger på dem, og det er netop, hvad Thomas Winding har gjort i denne bog. Uddrag af Weekendavisens forrygende helsides anmeldelse: ”Windings formidlingsstrategi er at fabulere over billederne og lade sin egen fascination over Pieter Bruegel styre fortællingen. Han lader en lille bondedreng spørge Bruegel, hvad han har malet, og hvordan det nu må forstås. Mens drengen som læserens repræsentant stiller sig naivt undrende an, svarer den fiktive Bruegel som Windings alter ego med nye fortællinger, allegorier og gåder, der aldrig lukker af for videre fabulering og fortolkning, men bevarer mystikken i billeduniverset. … Det er umuligt ikke at holde af underfundigheden i fortællingerne, og de formidler ægte undren over Bruegels univers.” Anna Karlskov Skyggebjerg, Weekendavisen 2/8-2019 Breugels malerier i bogen: Æggetyven; Babelstårnet; Dulle Griet; Ordsprogsbilledet; Børnelege; Karneval og faste; Høhøsten; Kornhøsten; Vinteren.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788779166363
  • Udgivet:
  • 8. Marts 2019
  • 259,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 225,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Pieter Bruegel
For ca. 450 år siden malede Pieter Bruegel sine fantastiske billeder.Nogle af dem er lette at forstå, med historier fra Biblen eller bøndernes liv. Andre af billederne er mystiske, fyldt med symboler og mærkelige væsener, og Bruegel fortalte aldrig, hvad de handlede om.
Derfor kan man digte sine egne historier, mens man kigger på dem, og det er netop, hvad Thomas Winding har gjort i denne bog.

Uddrag af Weekendavisens forrygende helsides anmeldelse:
”Windings formidlingsstrategi er at fabulere over billederne og lade sin egen fascination over Pieter Bruegel
styre fortællingen. Han lader en lille bondedreng spørge Bruegel, hvad han har malet, og hvordan det nu må forstås. Mens drengen som læserens repræsentant stiller sig naivt undrende an, svarer den fiktive Bruegel som Windings alter ego med nye fortællinger, allegorier og gåder, der aldrig lukker af for videre fabulering og fortolkning, men bevarer mystikken i billeduniverset.
… Det er umuligt ikke at holde af underfundigheden i fortællingerne, og de formidler ægte undren over Bruegels univers.”
Anna Karlskov Skyggebjerg, Weekendavisen 2/8-2019

Breugels malerier i bogen: Æggetyven; Babelstårnet; Dulle Griet; Ordsprogsbilledet; Børnelege; Karneval og faste; Høhøsten; Kornhøsten; Vinteren.
Brugerbedømmelser af Pieter Bruegel


Find lignende bøger
Bogen Pieter Bruegel findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.