Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Pigerne fra Nordsletten 2 - Heksedronningen - Line Kyed Knudsen - E-bog

Bag om Pigerne fra Nordsletten 2 - Heksedronningen

Sita, Maren og Anne er blevet adopteret af kong Platonius og bor på Sofiaslottet sammen med prinsesse Victoria og prins Victor. Men de tre adoptivprinsesser er ikke spor glade: De vil til Nordsletten for at finde deres rigtige forældre. Det bliver en farlig og eventyrlig tur, hvor de møder trolde, en uregerlig prins, en masse fæle hekse og meget mere. Men finder de også deres forældre? ... en god røverhistorie for piger ... Line Kyed Knudsen skriver godt og flydende og fastholder uden problemer spændignen hele vejen igennem. Damian Arguimbau, Weekendavisen ... en indtagende blanding af fortælleglæde og hittepåsomhed (...) Det er svært ikke at holde af den. Steffen Larsen, Politiken

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702098853
  • Udgivet:
  • 12. Juli 2010
  • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af Pigerne fra Nordsletten 2 - Heksedronningen

Sita, Maren og Anne er blevet adopteret af kong Platonius og bor på Sofiaslottet sammen med prinsesse Victoria og prins Victor. Men de tre adoptivprinsesser er ikke spor glade: De vil til Nordsletten for at finde deres rigtige forældre. Det bliver en farlig og eventyrlig tur, hvor de møder trolde, en uregerlig prins, en masse fæle hekse og meget mere. Men finder de også deres forældre?

... en god røverhistorie for piger ... Line Kyed Knudsen skriver godt og flydende og fastholder uden problemer spændignen hele vejen igennem.

Damian Arguimbau, Weekendavisen
... en indtagende blanding af fortælleglæde og hittepåsomhed (...) Det er svært ikke at holde af den.

Steffen Larsen, Politiken

Brugerbedømmelser af Pigerne fra Nordsletten 2 - HeksedronningenFind lignende bøger
Bogen Pigerne fra Nordsletten 2 - Heksedronningen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.