Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Planlægning i teori og praksis - John Andersen - E-bog

- et tværfagligt perspektiv

Bag om Planlægning i teori og praksis

Planlægning handler om indgreb i samfundets fremtid. I et socialt, politisk og kulturelt samspil gøres den ufærdige fremtid til noget påvirkeligt, til noget mere end blot tilpasning til udviklingen . Planlægning i teori og praksis præsenterer læseren for nyere teoretiske bud på at forstå, analysere og praktisere planlægningens virkelighed. Forfatter beskriver endvidere, hvordan planlægningsprocesser organiseres på forskellige skalaer (lokalt, regionalt, nationalt, globalt), og anskueliggør desuden, hvordan man kan forstå planlægning som indskrevet i et samfunds magtstrukturer. Endelig viser forfatterne, hvordan planlægning foregår inden for en række forskellige sektorer. Planlægning i teori og praksis er et tværfagligt bud på de videnskabsteoretiske, teoretiske og metodiske udfordringer, der knytter sig til planlægning. Bogen er et vigtigt redskab for de akademiske professioner og uddannelser, der involveres i samfundets planlægningsprocesser.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778675118
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 21. November 2007
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Planlægning i teori og praksis

Planlægning handler om indgreb i samfundets fremtid. I et socialt, politisk og kulturelt samspil gøres den ufærdige fremtid til noget påvirkeligt, til noget mere end blot tilpasning til udviklingen .
Planlægning i teori og praksis præsenterer læseren for nyere teoretiske bud på at forstå, analysere og praktisere planlægningens virkelighed.
Forfatter beskriver endvidere, hvordan planlægningsprocesser organiseres på forskellige skalaer (lokalt, regionalt, nationalt, globalt), og anskueliggør desuden, hvordan man kan forstå planlægning som indskrevet i et samfunds magtstrukturer. Endelig viser forfatterne, hvordan planlægning foregår inden for en række forskellige sektorer.
Planlægning i teori og praksis er et tværfagligt bud på de videnskabsteoretiske, teoretiske og metodiske udfordringer, der knytter sig til planlægning.
Bogen er et vigtigt redskab for de akademiske professioner og uddannelser, der involveres i samfundets planlægningsprocesser.

Brugerbedømmelser af Planlægning i teori og praksisFind lignende bøger
Bogen Planlægning i teori og praksis findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.