Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Præstens arv - Malene Grau Nielsen - E-bog

Bag om Præstens arv

Den aldrende præst Hans styrer fortsat familien med sin magt, selv om han er døende og placeret i en beskyttet bolig i Jylland. Hans ældste søn Johannes er mærket af barndommen, hvor vold, omsorgssvigt og det gamle testamente har ødelagt hans indre. Især hans kone Marianne betaler prisen for hans barndom. Den mellemste søn Daniel har aflært at mærke sine følelser, men får nye erfaringer, da hans søn Mikkel forelsker sig i en ung kvinde med muslimsk baggrund. Kvindens familie opdager relationen, og det får fatale konsekvenser. I den forbindelse møder familien politimanden Ole, som får en vigtig rolle, ikke mindst for Daniel. Præstens arv er en fortælling om tre generationer, forelskelser, kærlighed, løgne, social arv og skæbnetilfældigheder. Om forfatteren Malene Grau Nielsen (f. 1970) er uddannet pædagog og har i 25 år arbejdet med voldsudsatte kvinder og børn på et krisecenter. Præstens arv er hendes debutroman.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794544337
  • Udgivet:
  • 10. Maj 2024
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Præstens arv

Den aldrende præst Hans styrer fortsat familien med sin magt, selv om han er døende og placeret i en beskyttet bolig i Jylland.

Hans ældste søn Johannes er mærket af barndommen, hvor vold, omsorgssvigt og det gamle testamente har ødelagt hans indre. Især hans kone Marianne betaler prisen for hans barndom.

Den mellemste søn Daniel har aflært at mærke sine følelser, men får nye erfaringer, da hans søn Mikkel forelsker sig i en ung kvinde med muslimsk baggrund. Kvindens familie opdager relationen, og det får fatale konsekvenser.

I den forbindelse møder familien politimanden Ole, som får en vigtig rolle, ikke mindst for Daniel.

Præstens arv er en fortælling om tre generationer, forelskelser, kærlighed, løgne, social arv og skæbnetilfældigheder.

Om forfatteren
Malene Grau Nielsen (f. 1970) er uddannet pædagog og har i 25 år arbejdet med voldsudsatte kvinder og børn på et krisecenter. Præstens arv er hendes debutroman.

Brugerbedømmelser af Præstens arvFind lignende bøger
Bogen Præstens arv findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.