Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Pralefesten af Sara Bergmark Elfgren

Pralefesten - E-bog

Bag om Pralefesten

I hertug Ludberts store køkken arbejder lille Amund. Hans opgave er at fodre grisene med resterne fra hertugens bord. Og der er mange rester. Hertugens yngste datter, Ottilia, hader al fråseriet og ødsleriet på slottet. Hun drømmer om frihed og eventyr. En dag beslutter hertug Ludbert at arrangere en kæmpefest, som skal vare i tre dage og tre nætter, og hvor der skal serveres i hundredvis af retter for de fornemme gæster fra nær og fjern. En rigtig pralefest! Men hans misundelige bror har planer om at ødelægge festen … Snart bliver Amund og Ottilia blandet ind i et spændende og farligt eventyr med hovmodige hertuger, mopsede mopser, uhyggelige uhyrer og modbydelige monstre. En overdådigt flot bog - gerne til højtlæsning; for de 6- til 11-årige. Bibliotekerne (DBC) skriver: " Spændende og underholdende højtlæsningsbog, der er helt sin egen. Den er bygget op som et klassisk eventyr - hjemme, ude, hjemme - men tilsat en masse overnaturlige væsner, man normalt ikke møder i et eventyr. Sproget er let forståeligt og undervejs er der både illustrationer i sort-hvid og i farver”.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788779168008
  • Udgivet:
  • 3. April 2020
  • 260,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 226,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Pralefesten
I hertug Ludberts store køkken arbejder lille Amund. Hans opgave er at fodre grisene med resterne fra hertugens bord. Og der er mange rester. Hertugens yngste datter, Ottilia, hader al fråseriet og ødsleriet på slottet. Hun drømmer om frihed og eventyr.
En dag beslutter hertug Ludbert at arrangere en kæmpefest, som skal vare i tre dage og tre nætter, og hvor der skal serveres i hundredvis af retter for de fornemme gæster fra nær og fjern. En rigtig pralefest! Men hans misundelige bror har planer om at ødelægge festen …
Snart bliver Amund og Ottilia blandet ind i et spændende og farligt eventyr med hovmodige hertuger, mopsede mopser, uhyggelige uhyrer og modbydelige monstre.

En overdådigt flot bog - gerne til højtlæsning; for de 6- til 11-årige.
Bibliotekerne (DBC) skriver: " Spændende og underholdende højtlæsningsbog, der er helt sin egen. Den er bygget op som et klassisk eventyr - hjemme, ude, hjemme - men tilsat en masse overnaturlige væsner, man normalt ikke møder i et eventyr. Sproget er let forståeligt og undervejs er der både illustrationer i sort-hvid og i farver”.
Brugerbedømmelser af Pralefesten


Find lignende bøger
Bogen Pralefesten findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.