Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Preserving the Japanese Way - Nancy Singleton Hachisu - Bog

- Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen

Bag om Preserving the Japanese Way

Introducing straightforward Japanese methods of salting, pickling, and fermenting that are approachable and east to integrate into a Western cooking.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781449450885
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 400
  • Udgivet:
  • 13. August 2015
  • Størrelse:
  • 253x215x41 mm.
  • Vægt:
  • 1500 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 14. Maj 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Preserving the Japanese Way

Introducing straightforward Japanese methods of salting, pickling, and fermenting that are approachable and east to integrate into a Western cooking.

Brugerbedømmelser af Preserving the Japanese Way



Find lignende bøger
Bogen Preserving the Japanese Way findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.