Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Prime - Simon Ursem - E-bog

- En ny begyndelse

Bag om Prime

4 unge forskere fra Langeland er godt trætte af den voksende ulighed, magtkoncentration og manglende løsninger på klodens klimaudfordringer. De ønsker handling i stedet for ord! Derfor beslutter de at bruge deres nyopfundne og epokegørende energikilde til gavn for de mange og ikke kun for de få. De drager ud i verden, for de vil gerne være med til at skabe en helt ny begyndelse - en Prime-, som vil vende op og ned på de hidtidige globale økonomiske og politiske magtstrukturer. Det skaber modstand på alle niveauer, og man følger de 4´s kamp for det, de tror på. Sammen prøver de at overvinde alle de uventede forhindringer og begrænsninger, andre lægger ud på deres vej. Vil det lykkes?

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743084945
  • Udgivet:
  • 21. Januar 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Prime

4 unge forskere fra Langeland er godt trætte af den voksende ulighed, magtkoncentration og manglende løsninger på klodens klimaudfordringer. De ønsker handling i stedet for ord! Derfor beslutter de at bruge deres nyopfundne og epokegørende energikilde til gavn for de mange og ikke kun for de få.
De drager ud i verden, for de vil gerne være med til at skabe en helt ny begyndelse - en Prime-, som vil vende op og ned på de hidtidige globale økonomiske og politiske magtstrukturer.
Det skaber modstand på alle niveauer, og man følger de 4´s kamp for det, de tror på. Sammen prøver de at overvinde alle de uventede forhindringer og begrænsninger, andre lægger ud på deres vej.

Vil det lykkes?

Forlagets beskrivelse af Prime

De fire unge forskere fra Poppelgården forsætter deres ihærdige kamp for en bedre fremtid. deres innovationer har efterhånden fået stor betydning for mange almindelige menneskers hverdag rundt på kloden. Nu vil de forsøge at skabe et interaktivt forsvar og en helt ny global kommunikationsform ved hjælp af avanceret kunstig intelligens. Hvis de lykkes meddelt, vil deres visioner måske kunne realiseres. De oplever dog kraftig modstand og udfordringer fra mange uventede sider. det får dem til at tvivle, og skaber indbyrdes splittelse. En fatal personlig hændelse tvinger dem helt i knæ. Magter de at fortsætte?

Brugerbedømmelser af PrimeFind lignende bøger
Bogen Prime findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.