Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Principles of Food Chemistry - John M. DeMan - Bog

Bag om Principles of Food Chemistry

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319636054
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 607
  • Udgivet:
  • 22. februar 2018
  • Udgave:
  • 42018
  • Størrelse:
  • 259x183x40 mm.
  • Vægt:
  • 1338 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 14. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Principles of Food Chemistry

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.

Brugerbedømmelser af Principles of Food Chemistry



Find lignende bøger
Bogen Principles of Food Chemistry findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.