Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Principles of Food Chemistry - John M. DeMan - Bog

Bag om Principles of Food Chemistry

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319636054
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 607
  • Udgivet:
  • 22. februar 2018
  • Udgave:
  • 42018
  • Størrelse:
  • 259x183x40 mm.
  • Vægt:
  • 1338 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Principles of Food Chemistry

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.

Brugerbedømmelser af Principles of Food Chemistry



Find lignende bøger
Bogen Principles of Food Chemistry findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.