Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ramakrishna-missionen - Anders Blichfeldt - E-bog

Bag om Ramakrishna-missionen

"Ramakrishna-missionen" er en beskrivelse af den hinduistiske leder Ramakrishna og den indiske munk Vivekanandas påvirkning af nutidens nyreligiøse hinduistiske gurubevægelser i Vesten. Bogen tager udgangspunkt i forskning om nyreligiøsitet og undersøger den moderne, vestlige "guru-isme" ud fra Ramakrishna-missionens historie og åndelige bevægelse. Anders Blichfeldt (f. 1952) er en dansk præst og forfatter. Han blev uddannet teolog ved Aarhus Universitet i 1985, hvor han allerede var medlem af bestyrelsen i Dialogcentret i Aarhus, en fælleskirkelig og privat medlemsorganisation, der rådgiver mennesker i religiøse spørgsmål. Efter endt uddannelse blev han ansat samme sted, hvor han blandt andet har været leder for International Dialogs rejserådgivning og redaktør for Dialogcentrets medlemsblad. Siden 2001 har Blichfeldt været sognepræst i Sørup på Fyn. Som forfatter står han bag en række både faglitterære og skønlitterære bøger, herunder undervisningsborgen "Gæster fra mørket. Varulve, vampyrer, spøgelser og andre okkulte væsener" fra 1993.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726824780
  • Udgivet:
  • 23. August 2021
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Ramakrishna-missionen

"Ramakrishna-missionen" er en beskrivelse af den hinduistiske leder Ramakrishna og den indiske munk Vivekanandas påvirkning af nutidens nyreligiøse hinduistiske gurubevægelser i Vesten. Bogen tager udgangspunkt i forskning om nyreligiøsitet og undersøger den moderne, vestlige "guru-isme" ud fra Ramakrishna-missionens historie og åndelige bevægelse.

Anders Blichfeldt (f. 1952) er en dansk præst og forfatter. Han blev uddannet teolog ved Aarhus Universitet i 1985, hvor han allerede var medlem af bestyrelsen i Dialogcentret i Aarhus, en fælleskirkelig og privat medlemsorganisation, der rådgiver mennesker i religiøse spørgsmål. Efter endt uddannelse blev han ansat samme sted, hvor han blandt andet har været leder for International Dialogs rejserådgivning og redaktør for Dialogcentrets medlemsblad. Siden 2001 har Blichfeldt været sognepræst i Sørup på Fyn. Som forfatter står han bag en række både faglitterære og skønlitterære bøger, herunder undervisningsborgen "Gæster fra mørket. Varulve, vampyrer, spøgelser og andre okkulte væsener" fra 1993.

Brugerbedømmelser af Ramakrishna-missionenFind lignende bøger
Bogen Ramakrishna-missionen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.