Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Regional Cuisines of Medieval Europe - Bog

- A Book of Essays

Bag om Regional Cuisines of Medieval Europe

Regional Cuisine in Medieval Europe explores the regional and interregional influences on food production and consumption during the Middle Ages.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780415929943
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 272
  • Udgivet:
  • 25. januar 2002
  • Størrelse:
  • 161x239x20 mm.
  • Vægt:
  • 660 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 19. november 2024

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Regional Cuisines of Medieval Europe

Regional Cuisine in Medieval Europe explores the regional and interregional influences on food production and consumption during the Middle Ages.

Brugerbedømmelser af Regional Cuisines of Medieval Europe



Find lignende bøger
Bogen Regional Cuisines of Medieval Europe findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.