Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rejekællingen - Irma Henriksen - E-bog

- er på toppen

Bag om Rejekællingen

Irma Henriksen blev født i 1938, så hendes tidlige barndomsminder er præget af krig: Luftalarmer, beskyttelsesrum, en far, der faldt ved den russiske front, og en papfar, der blev dømt for landsforræderi. Det var en opvækst i fattigdom, misbrug og seksuelle overgreb. Som 14-årig blev Irma blev smidt ud hjemmefra og måtte derefter klare sig selv. Hun blev mor første gang som knap 20-årig og derefter fulgte endnu fire børnefødsler. Uden uddannelse arbejdede Irma på fabrik eller gjorde rent, og flere børn blev midlertidigt anbragt uden for hjemmet. Der var ikke meget at råbe hurra for, men Irma fik vendt sin historie til noget positivt. "Rejekællingen er på toppen" er et opråb om at insistere på at være sig selv, ikke at lade sig definere af fortiden og om at vende udfordringer til noget positivt. Det er også en historie om kærlighed - til sig selv, livet og ikke mindst en ny kæreste. Irma Henriksen er et fyrtårn af håb og viser os, at det aldrig er for sent at vende skuden og få det bedste ud af livet, uanset de kort man blev delt ved fødslen eller hvor dårligt, man tidligere har brugt dem. Man kan finde et nyt og bedre.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743085119
  • Udgivet:
  • 6. Januar 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Rejekællingen

Irma Henriksen blev født i 1938, så hendes tidlige barndomsminder er præget af krig: Luftalarmer, beskyttelsesrum, en far, der faldt ved den russiske front, og en papfar, der blev dømt for landsforræderi.
Det var en opvækst i fattigdom, misbrug og seksuelle overgreb.
Som 14-årig blev Irma blev smidt ud hjemmefra og måtte derefter klare sig selv.

Hun blev mor første gang som knap 20-årig og derefter fulgte endnu fire børnefødsler. Uden uddannelse arbejdede Irma på fabrik eller gjorde rent, og flere børn blev midlertidigt anbragt uden for hjemmet.

Der var ikke meget at råbe hurra for, men Irma fik vendt sin historie til noget positivt.

"Rejekællingen er på toppen" er et opråb om at insistere på at være sig selv, ikke at lade sig definere af fortiden og om at vende udfordringer til noget positivt.

Det er også en historie om kærlighed - til sig selv, livet og ikke mindst en ny kæreste.

Irma Henriksen er et fyrtårn af håb og viser os, at det aldrig er for sent at vende skuden og få det bedste ud af livet, uanset de kort man blev delt ved fødslen eller hvor dårligt, man tidligere har brugt dem. Man kan finde et nyt og bedre.

Brugerbedømmelser af RejekællingenFind lignende bøger
Bogen Rejekællingen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.