Stort fødselsdagsudsalg  
  Vi fejrer 10 års fødselsdag med stort udsalg  
Rejsen til fladlandet af Mette Kappel

Rejsen til fladlandet - E-bog

- Syv historier om Fu

Bag om Rejsen til fladlandet

Mette Kappels nye bog for børn og voksne, Rejsen til fladlandet, består af syv historier om Fu, som bliver født på en sky i Japan og flyver ud i verden. Vinden bærer ham, indtil den bliver træt og lægger sig i et hjørne, lige over landet der er fladt. Bogen fortæller om Fu, hans liv på skyen og om folkene nede i fladlandet. I alle historier spiller vejret en rolle for de oplevelser, Fu har, fx i historierne Det store uhyre, Den lysende stråle og Den søvnløse nat. En humoristisk og poetisk bog om livet på en sky, når man er et væsen som Fu. Mette Kappel, f. 1953, debuterede i 1983 med digtsamlingen Rum. Herefter har hun udgivet yderligere tre digtsamlinger, som alle er inspireret af hendes arbejde med stemmen, med kroppen, med rum. I 1985 udgav hun Paradis, 10 fortællinger. Herefter begyndte hun at skrive bøger for børn og har udgivet titler for alle aldre. Ved siden af sit arbejde som forfatter og digter, har Mette Kappel undervist på forfatter-/skriveværksteder gennem en lang række år.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788794083089
 • Udgivet:
 • 8. December 2020
 • FØDSELSDAGSUDSALG
  52,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 31% som medlem
 • 45,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Rejsen til fladlandet
Mette Kappels nye bog for børn og voksne, Rejsen til fladlandet, består af syv historier om Fu, som bliver født på en sky i Japan og flyver ud i verden. Vinden bærer ham, indtil den bliver træt og lægger sig i et hjørne, lige over landet der er fladt. Bogen fortæller om Fu, hans liv på skyen og om folkene nede i fladlandet. I alle historier spiller vejret en rolle for de oplevelser, Fu har, fx i historierne Det store uhyre, Den lysende stråle og Den søvnløse nat. En humoristisk og poetisk bog om livet på en sky, når man er et væsen som Fu.

Mette Kappel, f. 1953, debuterede i 1983 med digtsamlingen Rum.
Herefter har hun udgivet yderligere tre digtsamlinger, som alle er inspireret af hendes arbejde med stemmen, med kroppen, med rum. I 1985 udgav hun Paradis, 10 fortællinger. Herefter begyndte hun at skrive bøger for børn og har udgivet titler for alle aldre.
Ved siden af sit arbejde som forfatter og digter, har Mette Kappel undervist på forfatter-/skriveværksteder gennem en lang række år.
Brugerbedømmelser af Rejsen til fladlandet


Find lignende bøger
Bogen Rejsen til fladlandet findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.