Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rende og hønse - Linda Skaaret - E-bog

Bag om Rende og hønse

Kunne vi have været noget andet, hvis vi havde truffet andre valg i livet? Hvis vi var drejet til højre i stedet for til venstre? Vi er i Danmark i 90’erne med klaphatte, prinsesse Diana i sladderbladene … und alles. Maja har via Arbejdsformidlingen fået job på den campingplads i Vestjylland, hun som ung i 70’erne boede på i sin sommerferie sammen med en veninde. Den sommer blev hun gravid med Mogens, men det har han aldrig fåetat vide. Resultatet blev Sille, men hun er nu flyttet hjemmefra, og Maja er tilbage, hvor det hele begyndte. I en telefonbog finder Maja ud af, at Mogens, nu gift med Gitte, stadig bor i byen. Det bliver begyndelsen på Majas besættelse; hun begynder at stalke familien for at se, hvad hun kunne have fået, eller hvem hun kunne have været, hvis og hvis … hendes røv altså havde været spids ... og hun måske ikke var gået glip af sit eget liv? Med Rende og hønse udstiller Linda Skaaret igen en almen, eksistentiel vejløshed og spidder det danske sindelag, vi er rundet af. Det får os til at se nye sider af os selv, andre og historien. Rende og hønse er Linda Skaarets anden roman efter Fugl og fisk, hvor anmelderne skrev: "Smerten ved at overskride sin klasse ... Linda Skaaret har skrevet en god roman om en pige fra Esbjerg." ⭐️⭐️⭐️⭐️ Kristeligt Dagblad "En fin og rørende debutroman." Litteratursiden

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788773397138
  • Udgivet:
  • 25. September 2023
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Rende og hønse

Kunne vi have været noget andet, hvis vi havde truffet andre valg i livet? Hvis vi var drejet til højre i stedet for til venstre?

Vi er i Danmark i 90’erne med klaphatte, prinsesse Diana i sladderbladene … und alles. Maja har via Arbejdsformidlingen fået job på den campingplads i Vestjylland, hun som ung i 70’erne boede på i sin sommerferie sammen med en veninde. Den sommer blev hun gravid med Mogens, men det har han aldrig fåetat vide. Resultatet blev Sille, men hun er nu flyttet hjemmefra, og Maja er tilbage, hvor det hele begyndte. I en telefonbog finder Maja ud af, at Mogens, nu gift med Gitte, stadig bor i byen. Det bliver begyndelsen på Majas besættelse; hun begynder at stalke familien for at se, hvad hun kunne have fået, eller hvem hun kunne have været, hvis og hvis … hendes røv altså havde været spids ... og hun måske ikke var gået glip af sit eget liv?

Med Rende og hønse udstiller Linda Skaaret igen en almen, eksistentiel vejløshed og spidder det danske sindelag, vi er rundet af. Det får os til at se nye sider af os selv, andre og historien.

Rende og hønse er Linda Skaarets anden roman efter Fugl og fisk, hvor anmelderne skrev:
"Smerten ved at overskride sin klasse ... Linda Skaaret har skrevet en god roman om en pige fra Esbjerg." ⭐️⭐️⭐️⭐️ Kristeligt Dagblad

"En fin og rørende debutroman."
Litteratursiden

Brugerbedømmelser af Rende og hønseFind lignende bøger
Bogen Rende og hønse findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.