Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Requiem – chats og fortællinger fra et laive - Malou Alstrøm - E-bog

Bag om Requiem – chats og fortællinger fra et laive

Træd ind i den magiske verden fra Gondelars Krone og mød de mange spændende personligheder, som rumsterer i dette rige. Mød Sortelverdronningen Lis´ra´na, hendes datter Ca´di´ja og hendes tvillingedøtre C´ia og A´na, Ivolas, Tyvenes Konge Khanas, Dronning Ehlana og mange flere i denne fantastiske verden af intriger krige, tab, håb samt kærlighed, fødsel og død. Se tiderne udfolde sig og fortælle om skæbner, som udleves og udspilles for skæbnens hånd. Velkommen til chats og fortællinger fra et laive … Uddrag af bogen ”Du siger, at jeg kan besejre A´desch´o, og de minder, som jeg har låst fast i mit hoved? – ville minderne ikke sidde fast for evigt?” ”Måske,” svarede A´na. Han nikkede. Han havde taget imod A´desch´os udødelighed, og han havde været fanget lige siden. Nu tilbød hans barnebarn ham endnu en udødelighed. ”Og magt,” sagde hun stille, ”du vil få magten i blodet.” Han tænkte længe over det. Hun gav ham plads til at tænke. Læste ikke hans tanker. Det var hans private grunde, og dem havde hun, hvis han valgte udødeligheden, tid nok til at høre om en dag. Han rejste sig og gik frem mod hende. ”Mit svar er ja …” Om forfatteren Malou Alstrøm (f.1983) har skrevet siden 2013 og skriver primært socialrealisme, fantasy, drama, noveller og fiktive kærlighedsromaner. Der skrives om store emner som voldtægt og følgerne heraf og moralkomplekset hos en mand. Det er blandt andet blevet til serien Skygger i Nihil og bøgerne Antebellum – før daggry og Blodets hvisken.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772373980
  • Udgivet:
  • 16. November 2020
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Requiem – chats og fortællinger fra et laive

Træd ind i den magiske verden fra Gondelars Krone og mød de mange spændende personligheder, som rumsterer i dette rige. Mød Sortelverdronningen Lis´ra´na, hendes datter Ca´di´ja og hendes tvillingedøtre C´ia og A´na, Ivolas, Tyvenes Konge Khanas, Dronning Ehlana og mange flere i denne fantastiske verden af intriger krige, tab, håb samt kærlighed, fødsel og død.

Se tiderne udfolde sig og fortælle om skæbner, som udleves og udspilles for skæbnens hånd.

Velkommen til chats og fortællinger fra et laive …Uddrag af bogen

”Du siger, at jeg kan besejre A´desch´o, og de minder, som jeg har låst fast i mit hoved? – ville minderne ikke sidde fast for evigt?”

”Måske,” svarede A´na.

Han nikkede. Han havde taget imod A´desch´os udødelighed, og han havde været fanget lige siden. Nu tilbød hans barnebarn ham endnu en udødelighed.

”Og magt,” sagde hun stille, ”du vil få magten i blodet.”

Han tænkte længe over det. Hun gav ham plads til at tænke. Læste ikke hans tanker. Det var hans private grunde, og dem havde hun, hvis han valgte udødeligheden, tid nok til at høre om en dag.

Han rejste sig og gik frem mod hende.

”Mit svar er ja …”Om forfatteren

Malou Alstrøm (f.1983) har skrevet siden 2013 og skriver primært socialrealisme, fantasy, drama, noveller og fiktive kærlighedsromaner. Der skrives om store emner som voldtægt og følgerne heraf og moralkomplekset hos en mand. Det er blandt andet blevet til serien Skygger i Nihil og bøgerne Antebellum – før daggry og Blodets hvisken.

Brugerbedømmelser af Requiem – chats og fortællinger fra et laiveFind lignende bøger
Bogen Requiem – chats og fortællinger fra et laive findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.