Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Rheology of Semisolid Foods - Bog

Bag om Rheology of Semisolid Foods

Rheology of Semisolid Foods comprehensively covers the rheological behaviors and rheological testing of semisolid foods. Individual chapters focus on semisolid food structure, rheological and sensory behaviors, testing of various semisolid food behaviors, and factors that impact those behaviors.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783030271336
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 413
  • Udgivet:
  • 22. november 2019
  • Udgave:
  • 12019
  • Størrelse:
  • 155x235x0 mm.
  • Vægt:
  • 799 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Rheology of Semisolid Foods

Rheology of Semisolid Foods comprehensively covers the rheological behaviors and rheological testing of semisolid foods. Individual chapters focus on semisolid food structure, rheological and sensory behaviors, testing of various semisolid food behaviors, and factors that impact those behaviors.

Brugerbedømmelser af Rheology of Semisolid Foods



Find lignende bøger
Bogen Rheology of Semisolid Foods findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.