Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rivalerne - Jeffrey Archer - E-bog

Bag om Rivalerne

"Rivalerne" fortæller om tre engelske mænd, der alle har én ting til fælles: De vil for enhver pris være premierminister. De tre mænd er ikke bare hinandens rivaler, de er også hinandens modsætninger. De kommer fra hver sit trin af den sociale rangstige og har vidt forskellige idealer og forudsætninger. Vi følger deres 30 år lange kamp for at nå toppen, ser de ofre, de gør for at komme frem, og hvad de er villige til at udsætte sig selv og andre for at nå deres mål – og hvordan deres fejltrin hele tiden truer med at indhente dem. "Jeffrey Archers hidtil bedste roman. Denne dynamiske bog giver sensationelle indblik i Downing Streets, Buckingham Palace‘ og Westminsters kulisser." – Daily Mail "Utrolig spændende. Romanen er en dreven, velinformeret og realistisk skildring af engelsk politiks dunklere veje." – Financial Times "En forrygende bestseller..." – The Guardian Jeffrey Archer (f. 1940) er en engelsk forfatter, der primært er kendt for sine mange spændingsromaner, som har solgt over 250 millioner eksemplarer verden over. Udover sine spændingsromaner har Archer også udgivet noveller, fængselsdagbøger og børne- og ungdomslitteratur. Ved siden af sin forfatterkarriere har Archer været aktiv inden for engelsk politik og blandt andet været næstformand for det Konservative Parti (1985-86). Efter en sag om mened måtte Archer afsone en fængselsdom i 2001-03. Om det ophold udgav han tre bøger.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711734421
  • Udgivet:
  • 24. Juni 2019
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Rivalerne

"Rivalerne" fortæller om tre engelske mænd, der alle har én ting til fælles: De vil for enhver pris være premierminister. De tre mænd er ikke bare hinandens rivaler, de er også hinandens modsætninger. De kommer fra hver sit trin af den sociale rangstige og har vidt forskellige idealer og forudsætninger. Vi følger deres 30 år lange kamp for at nå toppen, ser de ofre, de gør for at komme frem, og hvad de er villige til at udsætte sig selv og andre for at nå deres mål – og hvordan deres fejltrin hele tiden truer med at indhente dem.

"Jeffrey Archers hidtil bedste roman. Denne dynamiske bog giver sensationelle indblik i Downing Streets, Buckingham Palace‘ og Westminsters kulisser." – Daily Mail

"Utrolig spændende. Romanen er en dreven, velinformeret og realistisk skildring af engelsk politiks dunklere veje." – Financial Times

"En forrygende bestseller..." – The Guardian

Jeffrey Archer (f. 1940) er en engelsk forfatter, der primært er kendt for sine mange spændingsromaner, som har solgt over 250 millioner eksemplarer verden over. Udover sine spændingsromaner har Archer også udgivet noveller, fængselsdagbøger og børne- og ungdomslitteratur. Ved siden af sin forfatterkarriere har Archer været aktiv inden for engelsk politik og blandt andet været næstformand for det Konservative Parti (1985-86). Efter en sag om mened måtte Archer afsone en fængselsdom i 2001-03. Om det ophold udgav han tre bøger.

Brugerbedømmelser af RivalerneFind lignende bøger
Bogen Rivalerne findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.