Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rundt om ACT - Susan Møller Rasmussen - E-bog

- Muligheder og metode i Acceptance and Commitment Therapy

Bag om Rundt om ACT

Bogen går i dybden med metodens mange an­vendelsesmuligheder – set med danske behandleres øjne. Antologien introducerer til historien, teorien og metoden bag ACT og opsummerer de danske erfaringer med terapiformen, der har vundet stor international anerkendelse. En af ACT’s største styrker er dens fleksibilitet: Metoden og interventionerne er transdiagnostiske og kan tilpasses en lang række forskellige problemstillinger. Bogen beskriver, hvordan ACT-interventioner kan bruges i forhold til både depression, angst, afhængighedstilsande, kronisk smerte, børn med psykiske vanskeligheder, gruppebehandlinger og organisationsterapi. Bogens formål er således også at bidrage til det øgede fokus på ACT i Danmark og give danske behandlere mulighed for at snuse til ACT og forhåbentlig blive nysgerrige efter mere. Rundt om ACT henvender sig til psykologer, psykiatere, psykoterapeuter og andre behandlere.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771185324
  • Udgivet:
  • 13. Marts 2015
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Rundt om ACT

Bogen går i dybden med metodens mange an­vendelsesmuligheder – set med danske behandleres øjne.

Antologien introducerer til historien, teorien og metoden bag ACT og opsummerer de danske erfaringer med terapiformen, der har vundet stor international anerkendelse.

En af ACT’s største styrker er dens fleksibilitet: Metoden og interventionerne er transdiagnostiske og kan tilpasses en lang række forskellige problemstillinger. Bogen beskriver, hvordan ACT-interventioner kan bruges i forhold til både depression, angst, afhængighedstilsande, kronisk smerte, børn med psykiske vanskeligheder, gruppebehandlinger og organisationsterapi.

Bogens formål er således også at bidrage til det øgede fokus på ACT i Danmark og give danske behandlere mulighed for at snuse til ACT og forhåbentlig blive nysgerrige efter mere.

Rundt om ACT henvender sig til psykologer, psykiatere, psykoterapeuter og andre behandlere.

Brugerbedømmelser af Rundt om ACTFind lignende bøger
Bogen Rundt om ACT findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.