Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Rundt om ACT af Susan Møller Rasmussen

Rundt om ACT - E-bog

- Muligheder og metode i Acceptance and Commitment Therapy

Bag om Rundt om ACT

Bogen går i dybden med metodens mange an­vendelsesmuligheder – set med danske behandleres øjne. Antologien introducerer til historien, teorien og metoden bag ACT og opsummerer de danske erfaringer med terapiformen, der har vundet stor international anerkendelse. En af ACT’s største styrker er dens fleksibilitet: Metoden og interventionerne er transdiagnostiske og kan tilpasses en lang række forskellige problemstillinger. Bogen beskriver, hvordan ACT-interventioner kan bruges i forhold til både depression, angst, afhængighedstilsande, kronisk smerte, børn med psykiske vanskeligheder, gruppebehandlinger og organisationsterapi. Bogens formål er således også at bidrage til det øgede fokus på ACT i Danmark og give danske behandlere mulighed for at snuse til ACT og forhåbentlig blive nysgerrige efter mere. Rundt om ACT henvender sig til psykologer, psykiatere, psykoterapeuter og andre behandlere.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771185324
  • Udgivet:
  • 13. Marts 2015
  • 187,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 162,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Rundt om ACT
Bogen går i dybden med metodens mange an­vendelsesmuligheder – set med danske behandleres øjne.

Antologien introducerer til historien, teorien og metoden bag ACT og opsummerer de danske erfaringer med terapiformen, der har vundet stor international anerkendelse.

En af ACT’s største styrker er dens fleksibilitet: Metoden og interventionerne er transdiagnostiske og kan tilpasses en lang række forskellige problemstillinger. Bogen beskriver, hvordan ACT-interventioner kan bruges i forhold til både depression, angst, afhængighedstilsande, kronisk smerte, børn med psykiske vanskeligheder, gruppebehandlinger og organisationsterapi.

Bogens formål er således også at bidrage til det øgede fokus på ACT i Danmark og give danske behandlere mulighed for at snuse til ACT og forhåbentlig blive nysgerrige efter mere.

Rundt om ACT henvender sig til psykologer, psykiatere, psykoterapeuter og andre behandlere.
Brugerbedømmelser af Rundt om ACT


Find lignende bøger
Bogen Rundt om ACT findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.