Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sallys far slår til igen - Thomas Brunstrøm - Lydbog

indgår i Sallys far serien

Bag om Sallys far slår til igen

Sally vil gerne være en robot til fastelavn, og selvom hun egentlig helst vil købe kostumet, går far straks i gang med at bygge det selv. Og det bliver faktisk ret flot. Der er bare det, at Sally ikke kan bevæge armene, når hun har det på, og hvordan skal hun så slå katten af tønden? Da Sallys far dukker op til festen, bliver det endnu værre. For Sallys far har nemlig sin helt egen og knap så heldige løsning på Sallys problem.   Sallys far slår til igen er en del af den populære billedbogsserie om Sallys far af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen.   Fra ca. 4 år   I Sallys far-serien: Dengang Sallys far var dreng Sallys far gider ikke være voksen Sallys far er sygt pinlig Sallys far bander (... ad helvede til) Sallys fars fede ferie Sallys far er langt ude i skoven Sallys far kringler julen Sallys far har mandeinfluenza Sallys far er en dårlig taber Sallys far bliver youtuber

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728073414
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 7. Oktober 2021
 • Oplæser:
 • Anette Støvelbæk
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Sallys far slår til igen

  Beskrivelse af Sallys far slår til igen

  Sally vil gerne være en robot til fastelavn, og selvom hun egentlig helst vil købe kostumet, går far straks i gang med at bygge det selv. Og det bliver faktisk ret flot. Der er bare det, at Sally ikke kan bevæge armene, når hun har det på, og hvordan skal hun så slå katten af tønden? Da Sallys far dukker op til festen, bliver det endnu værre. For Sallys far har nemlig sin helt egen og knap så heldige løsning på Sallys problem.

   

  Sallys far slår til igen er en del af den populære billedbogsserie om Sallys far af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen.

   

  Fra ca. 4 år

   

  I Sallys far-serien:

  Dengang Sallys far var dreng

  Sallys far gider ikke være voksen

  Sallys far er sygt pinlig

  Sallys far bander (... ad helvede til)

  Sallys fars fede ferie

  Sallys far er langt ude i skoven

  Sallys far kringler julen

  Sallys far har mandeinfluenza

  Sallys far er en dårlig taber

  Sallys far bliver youtuber

  Forlagets beskrivelse af Sallys far slår til igen

  Sally vil gerne være en robot til fastelavn, og selvom hun egentlig helst vil købe kostumet, går far straks i gang med at bygge det selv. Og det bliver faktisk ret flot. Der er bare det, at Sally ikke kan bevæge armene, når hun har det på, og hvordan skal hun så slå katten af tønden? Da Sallys far dukker op til festen, bliver det endnu værre. For far har nemlig sin helt egen og knap så heldige løsning på Sallys problem.

  Thomas Brunstrøm er forfatter, freelancejournalist og filmanmelder. Han debuterede i 2015 med børnebogen "Dengang Sallys far var dreng". Siden har bøgerne om Sallys far været en stor succes.
  Thorbjørn Christoffersen er autodidakt 3D-animator og illustrator. Han har været med til at lave film som blandt andet "Terkel i knibe" og "Rejsen til Saturn", og sammen med Thomas Brunstrøm står han bag bøgerne om Sallys far.

  Brugerbedømmelser af Sallys far slår til igen  Find lignende bøger
  Bogen Sallys far slår til igen findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.