Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sandsnogens bid - Sidsel Sander Mittet - E-bog

Bag om Sandsnogens bid

Sekshundrede år før Eshri, Korau og deres venner atter forener Morikas to folkeslag, i den tid, hvor nationens historie bliver skabt, har hilaerne endnu magten. I den ene ende af landet kæmper den unge kriger Aaton for at finde sin plads i hilaernes hierarki. I den anden ende forsøger den sekstenårige morikaner Itua at komme overens med de forventninger, hendes familie stiller til hende. På trods af Aatons og Ituas forskellige kulturer, historie, liv og drømme, flettes deres skæbne sammen i dét, der både skal blive Morikas største myte og dybeste tragedie. Sandsnogens bid er første bog i trilogien Krøniken om Morika.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793456020
  • Udgivet:
  • 14. November 2019
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Sandsnogens bid

Sekshundrede år før Eshri, Korau og deres venner atter forener Morikas to folkeslag, i den tid, hvor nationens historie bliver skabt, har hilaerne endnu magten.

I den ene ende af landet kæmper den unge kriger Aaton for at finde sin plads i hilaernes hierarki. I den anden ende forsøger den sekstenårige morikaner Itua at komme overens med de forventninger, hendes familie stiller til hende.

På trods af Aatons og Ituas forskellige kulturer, historie, liv og drømme, flettes deres skæbne sammen i dét, der både skal blive Morikas største myte og dybeste tragedie.

Sandsnogens bid er første bog i trilogien Krøniken om Morika.

Brugerbedømmelser af Sandsnogens bidFind lignende bøger
Bogen Sandsnogens bid findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.