Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Sapiens - En kort historie om menneskeheden - Yuval Noah Harari - Lydbog

Bag om Sapiens - En kort historie om menneskeheden

For 100.000 år siden var Jorden beboet af mindst seks menneskearter. I dag er der kun en tilbage: Os. Homo sapiens. Hvorfor endte lige præcis vores art med at herske over kloden? Hvordan kunne vores jæger- og samlerforfædre enes om at bygge byer og skabe kongeriger? Hvorfor begyndte vi at tro på guder, nationer og menneskerettigheder? At have tillid til penge, bøger og love? Og være slaver af bureaukrati, tidsplaner og forbrugerisme? Og hvordan vil vores verden udvikle sig i det næste årtusinde? Modigt og provokerende udfordrer SAPIENS alt det, vi troede, vi vidste om at være menneske: vores overbevisninger, vores handlinger, vores magt … og vores fremtid.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711513590
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 17. November 2015
 • Oplæser:
 • Niels Vedersø
 • Straks på e-mail.

Online pris

 • BLACK NOVEMBER

Beskrivelse af Sapiens - En kort historie om menneskeheden

For 100.000 år siden var Jorden beboet af mindst seks menneskearter. I dag er der kun en tilbage: Os. Homo sapiens. Hvorfor endte lige præcis vores art med at herske over kloden? Hvordan kunne vores jæger- og samlerforfædre enes om at bygge byer og skabe kongeriger? Hvorfor begyndte vi at tro på guder, nationer og menneskerettigheder? At have tillid til penge, bøger og love? Og være slaver af bureaukrati, tidsplaner og forbrugerisme? Og hvordan vil vores verden udvikle sig i det næste årtusinde? Modigt og provokerende udfordrer SAPIENS alt det, vi troede, vi vidste om at være menneske: vores overbevisninger, vores handlinger, vores magt ... og vores fremtid. ANMELDERNE SKREV "Imponerende tour de force gennem menneskehedens historie(...)" 5 hjerter, Politiken "Men som indsigtsfuld flyvetur gennem menneskets enestående historie fører han læserne op på et højere plan, end nogen anden forfatter har vovet." 5 stjerner, Berlingske Yuval Noah Harari (f. 1976 i Israel) historiker med en ph.d. fra Oxford, underviser på universitetet i Jerusalem i verdenshistorie og makrohistorie.

Forlagets beskrivelse af Sapiens - En kort historie om menneskeheden

For 100.000 år siden var Jorden beboet af mindst seks menneskearter. I dag er der kun en tilbage: Os. Homo sapiens.

Hvorfor endte lige præcis vores art med at herske over kloden? Hvordan kunne vores jæger- og samlerforfædre enes om at bygge byer og skabe kongeriger? Hvorfor begyndte vi at tro på guder, nationer og menneskerettigheder? At have tillid til penge, bøger og love? Og være slaver af bureaukrati, tidsplaner og forbrugerisme? Og hvordan vil vores verden udvikle sig i det næste årtusinde?

Modigt og provokerende udfordrer SAPIENS alt det, vi troede, vi vidste om at være menneske: vores overbevisninger, vores handlinger, vores magt ... og vores fremtid.

ANMELDERNE SKREV
"Imponerende tour de force gennem menneskehedens historie(...)"
5 hjerter, Politiken

"Men som indsigtsfuld flyvetur gennem menneskets enestående historie fører han læserne op på et højere plan, end nogen anden forfatter har vovet."
5 stjerner, Berlingske

Yuval Noah Harari (f. 1976 i Israel) historiker med en ph.d. fra Oxford, underviser på universitetet i Jerusalem i verdenshistorie og makrohistorie.

Brugerbedømmelser af Sapiens - En kort historie om menneskeheden

 • Bjarke M. 18. Januar 2021

  Sapiens er virkelig fremragende fortælling om os, hvad der har skabt os og hvad vi har skabt... Og ødelagt.
  Smukt og neutralt fortalt i letlæseligt sprog.

 • Eva D. 22. Maj 2020

  Jeg købte lydbogsversinen af Sapiens til min gamle far i fødselsdagsgave, og det blev en stor succes. Han synes, den er rigtig god.


Find lignende bøger
Bogen Sapiens - En kort historie om menneskeheden findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.