Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Se ind - Jens-Erik Risom - E-bog

- Fordybelse af mindfulness

Bag om Se ind

Uden at fortabe sig i vurderinger og fordomme kan den helt almindelige opmærksomhed frisættes, så den evner at være fuldgyldigt til stede i det nuværende øjeblik. Fri af binding til negative følelser, fri af identifikation med tanker, fri af sanseindtrykkenes forførelse kan bevidsthedens lys skinne på det, som er. En vej til udforskning og fordybelse af disse muligheder er vidnemeditation, også kendt som mindfulness eller neutral iagttagelse. Træningen forudsætter evnen til en dybere indre kontakt. At se ind er at påbegynde en levende undersøgelse af det, som gør os ægte menneskelige. Bogen søger at belyse denne udforskning fra en række forskellige vinkler, herunder introspektive erfaringer, guidede meditationer, teoretiske overblik og citater fra traditionelle og nutidige fortalere for meditation. Tilsammen udgør bogens syv afsnit en manual i den konkrete tilegnelse af videregående mindfulness: neutral iagttagelse, panoramisk opmærksomhed og empatisk, hvilende åbenhed.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788790378066
  • Udgivet:
  • 13. April 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Se ind

Uden at fortabe sig i vurderinger og fordomme kan den helt almindelige opmærksomhed frisættes, så den evner at være fuldgyldigt til stede i det nuværende øjeblik. Fri af binding til negative følelser, fri af identifikation med tanker, fri af sanseindtrykkenes forførelse kan bevidsthedens lys skinne på det, som er.

En vej til udforskning og fordybelse af disse muligheder er vidnemeditation, også kendt som mindfulness eller neutral iagttagelse. Træningen forudsætter evnen til en dybere indre kontakt. At se ind er at påbegynde en levende undersøgelse af det,
som gør os ægte menneskelige.

Bogen søger at belyse denne udforskning fra en række forskellige vinkler, herunder introspektive erfaringer, guidede meditationer, teoretiske overblik og citater fra traditionelle og nutidige fortalere for meditation. Tilsammen udgør bogens syv afsnit en manual i den konkrete tilegnelse af videregående mindfulness: neutral iagttagelse, panoramisk opmærksomhed og empatisk, hvilende åbenhed.

Brugerbedømmelser af Se indFind lignende bøger
Bogen Se ind findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.