Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sebastian og skrivemaskinen - Christoffer Boserup Skov - E-bog

Bag om Sebastian og skrivemaskinen

Hvem er vi? Har vi en fri vilje? Findes Gud? Hvad er intelligens? Hvem er den uhyggelige skikkelse i skoven? - Og hvad er filosofi i det hele taget for noget? Sebastian er 12 år gammel, og hans forældre har travlt med alt muligt kedeligt arbejde. Men heldigvis har han sin gode veninde Vigga og sin tante Ketty, som forstår ham meget bedre. Da Sebastian får en gammel, flot skrivemaskine i fødselsdagsgave, falder der et mystisk kort ud af den. Det bliver begyndelsen på en udsædvanlig rejse, hvor Sebastian virkelig skal bruge sin hjerne. Det viser sig, at virkeligheden måske slet ikke er sådan, som han gik og troede. Læs mere på www.metafysiskinstitut.dk

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788792240224
  • Udgivet:
  • 27. August 2009
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Sebastian og skrivemaskinen

Hvem er vi? Har vi en fri vilje? Findes Gud? Hvad er intelligens? Hvem er den uhyggelige skikkelse i skoven? - Og hvad er filosofi i det hele taget for noget?

Sebastian er 12 år gammel, og hans forældre har travlt med alt muligt kedeligt arbejde. Men heldigvis har han sin gode veninde Vigga og sin tante Ketty, som forstår ham meget bedre.

Da Sebastian får en gammel, flot skrivemaskine i fødselsdagsgave, falder der et mystisk kort ud af den. Det bliver begyndelsen på en udsædvanlig rejse, hvor Sebastian virkelig skal bruge sin hjerne. Det viser sig, at virkeligheden måske slet ikke er sådan, som han gik og troede.

Læs mere på www.metafysiskinstitut.dk

Brugerbedømmelser af Sebastian og skrivemaskinenFind lignende bøger
Bogen Sebastian og skrivemaskinen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.