Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Sensory Evaluation of Food - Harry T. Lawless - Bog

- Principles and Practices

Bag om Sensory Evaluation of Food

The ?eld of sensory science has grown exponentially since the publication of the p- vious version of this work. Hundreds of articles relevant to sensory testing have appeared in that and in other journals such as the Journal of Sensory Studies.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781493950393
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 596
  • Udgivet:
  • 23. august 2016
  • Udgave:
  • 22010
  • Størrelse:
  • 193x260x39 mm.
  • Vægt:
  • 1276 g.
  • 1-2 uger.
  • 15. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Sensory Evaluation of Food

The ?eld of sensory science has grown exponentially since the publication of the p- vious version of this work. Hundreds of articles relevant to sensory testing have appeared in that and in other journals such as the Journal of Sensory Studies.

Brugerbedømmelser af Sensory Evaluation of Food



Find lignende bøger
Bogen Sensory Evaluation of Food findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.