Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sidste skoledag - Søren Poder - E-bog

Bag om Sidste skoledag

En helt almindelig formiddag åbner gymnasieeleven Charles Albert Ingreen døren til sin klasse med en skarpladt Glock 17 i hånden. Nu er dagen endelig kommet: Om lidt får de andre, hvad de har fortjent. Hvad er det, der får et ungt menneske til at skyde sine klassekammerater? Sidste skoledag giver et bud i en medrivende fortælling om de sidste seks uger af Charles Albert Ingreens liv. Om menneskene omkring ham, ensomheden, og alle de følelser, som han ikke kan håndtere. Om et grænseløst had og en desperat flugt fra tankernes diktatur – uanset prisen. Historien om Charles Albert Ingreen er fiktion, men inspireret af nogle af de mange sager om skoleskyderier, der har rystet verden de seneste 50 år. Senere står jeg foran døren til deres soveværelse og lytter til fars snøvlende snorkelyde på den anden side. Jeg har Glocken i hånden, mens jeg forestiller mig, hvordan det ville være, selvom svaret er det samme som med damen fra bænken: Ikke endnu, ikke dem. Jeg kan bare godt lide at stå her i mørket og mærke hadet og evigheden holde mig i hånden – den overlegne ro og visheden om det, der skal ske. Søren Poder, f. 1974, debuterede i 2015 med romanen Sidste skoledag om skoleskyderen Charles A. Ingreen. Sidste skoledag fik en flot modtagelse og blev i 2020 fulgt op af den ligeledes anmelderroste ungdomsroman På røven gennem natten. En hæsblæsende spændingsroman om venskab, kriminalitet og kærlighed, og i 2021 udkom hans tredje roman Undergang. Søren Poder er uddannet journalist samt cand.mag. i journalistik og kommunikation. Mere om forfatteren på www.sorenpoder.com

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794229371
  • Udgivet:
  • 27. Januar 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Sidste skoledag

En helt almindelig formiddag åbner gymnasieeleven Charles Albert Ingreen døren til sin klasse med en skarpladt Glock 17 i hånden. Nu er dagen endelig kommet: Om lidt får de andre, hvad de har fortjent.
Hvad er det, der får et ungt menneske til at skyde sine klassekammerater? Sidste skoledag giver et bud i en medrivende fortælling om de sidste seks uger af Charles Albert Ingreens liv. Om menneskene omkring ham, ensomheden, og alle de følelser, som han ikke kan håndtere. Om et grænseløst had og en desperat flugt fra tankernes diktatur – uanset prisen.
Historien om Charles Albert Ingreen er fiktion, men inspireret af nogle af de mange sager om skoleskyderier, der har rystet verden de seneste 50 år.
Senere står jeg foran døren til deres soveværelse og lytter til fars snøvlende snorkelyde på den anden side. Jeg har Glocken i hånden, mens jeg forestiller mig, hvordan det ville være, selvom svaret er det samme som med damen fra bænken: Ikke endnu, ikke dem. Jeg kan bare godt lide at stå her i mørket og mærke hadet og evigheden holde mig i hånden – den overlegne ro og visheden om det, der skal ske.

Søren Poder, f. 1974, debuterede i
2015 med romanen Sidste skoledag om skoleskyderen Charles A. Ingreen. Sidste skoledag fik en flot modtagelse og blev i 2020 fulgt op af den ligeledes anmelderroste ungdomsroman På røven gennem natten. En hæsblæsende spændingsroman om venskab, kriminalitet og kærlighed, og i 2021 udkom hans tredje roman Undergang.
Søren Poder er uddannet journalist samt cand.mag. i journalistik og kommunikation.
Mere om forfatteren på www.sorenpoder.com

Brugerbedømmelser af Sidste skoledagFind lignende bøger
Bogen Sidste skoledag findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.