Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Sigurds lille skole af Sigurd Barrett Du sparer 11% ift. forlagets pris Spar 11%

Sigurds lille skole - E-bog

Bag om Sigurds lille skole

Når man skal lære noget nyt, er det godt at have nogle gode venner at følges med. I Sigurds verdensatlas kan du rejse med svenske Gösta langt op i Laplands fjelde, Chang vil vise dig Kina fra sin cykel, og Whitney fra Sydney tager dig med på besøg hos sin tante, der kan spille didgeridoo og har en koalabjørn som kæledyr. Når du skal lære bogstaverne at kende, er aben Alibaba og alligatoren Anders klar til at hjælpe dig i gang. Og snart kan du bogstavet A. Herfra går det let med at besøge basunspilleren Bente og clementinplukkeren Calle, og til sidst følger ænderne fra Ærøskøbing og øglen Øjvind dig helt hen til Å og årstiderne. Du kan også regne med Sigurd. Han kan nemlig alle tabellerne både forfra og bagfra. Er du klar: 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100! Kan du følge med? Ja, det kan du godt regne med! Lad os så komme i gang med Sigurds lille skole. Sigurds lille skole består af Sigurds verdensatlas, Sigurds ABC og Regn med Sigurd og er dermed den perfekte gave til skolestart.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740057003
  • Udgivet:
  • 12. April 2019

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
  • 132,00 kr.
  • 149,00 kr.
  • 17,00 kr. (11%)
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Beskrivelse af Sigurds lille skole
Når man skal lære noget nyt, er det godt at have nogle gode venner at følges med.

I Sigurds verdensatlas kan du rejse med svenske Gösta langt op i Laplands fjelde, Chang vil vise dig Kina fra sin cykel, og Whitney fra Sydney tager dig med på besøg hos sin tante, der kan spille didgeridoo og har en koalabjørn som kæledyr.

Når du skal lære bogstaverne at kende, er aben Alibaba og alligatoren Anders klar til at hjælpe dig i gang. Og snart kan du bogstavet A. Herfra går det let med at besøge basunspilleren Bente og clementinplukkeren Calle, og til sidst følger ænderne fra Ærøskøbing og øglen Øjvind dig helt hen til Å og årstiderne.

Du kan også regne med Sigurd. Han kan nemlig alle tabellerne både forfra og bagfra. Er du klar: 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100! Kan du følge med? Ja, det kan du godt regne med! Lad os så komme i gang med Sigurds lille skole.

Sigurds lille skole består af Sigurds verdensatlas, Sigurds ABC og Regn med Sigurd og er dermed den perfekte gave til skolestart.
Brugerbedømmelser af Sigurds lille skole


Find lignende bøger
Bogen Sigurds lille skole findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.