Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Skarpstillet - Birthe Skytte - E-bog

Bag om Skarpstillet

Skarpstillet er digte fra en dagbog skrevet i årene 2018-21. Umiddelbare inspirationskilder er billeder, natur, mennesker og omgivelser. Baggrundsviden fra litteratur, filosofi og historie er indirekte inspirationskilder. Viden danner afsæt for betydningslæsning. Det bidrager til associationer og fragmenter, som plukkes ud og sættes i nye sammenhænge. Både nuets sansende øjeblikke og den historiske hukommelse er vigtige. Den individuelle historie som har skabt det enkelte menneske og den panoramiske historie. At indfange et kortfattet udtryk for menneskets eksistens og sansning. At huske glimt af fortids glæde og at kunne se på mørket, noget gemt eller glemt, som måske et sår eller et traume. At finde, sætte fokus og skarpstille på det lys, som bestråler omgivelserne, så vi kan se!

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775756681
  • Udgivet:
  • 20. Maj 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Skarpstillet

Skarpstillet er digte fra en dagbog skrevet i årene 2018-21.

Umiddelbare inspirationskilder er billeder, natur, mennesker og omgivelser. Baggrundsviden fra litteratur, filosofi og historie er indirekte inspirationskilder.

Viden danner afsæt for betydningslæsning. Det bidrager til associationer og fragmenter, som plukkes ud og sættes i nye sammenhænge.

Både nuets sansende øjeblikke og den historiske hukommelse er vigtige. Den individuelle historie som har skabt det enkelte menneske og den panoramiske historie.

At indfange et kortfattet udtryk for menneskets eksistens og sansning.

At huske glimt af fortids glæde og at kunne se på mørket, noget gemt eller glemt, som måske et sår eller et traume.

At finde, sætte fokus og skarpstille på det lys, som bestråler omgivelserne, så vi kan se!

Brugerbedømmelser af SkarpstilletFind lignende bøger
Bogen Skarpstillet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.