Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Skorpioner - Henrik Enemark - E-bog

indgår i Maxi serien

Bag om Skorpioner

En skorpion er nem at kende. Dens krop er delt i to: En bagkrop eller hale, der ender i en spids brod med gift. Der findes over 2.000 arter af skorpioner. Nogle er meget små og måler under én cm. Andre kan blive op til 23 cm lange. De er alle rovdyr og nedlægger deres bytte med to store klosakse og en hale med godt. Læs mere om de farlige skorpioner her i bogen. Skorpioner er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-5. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Bøgerne er rigt illustreret med forskellige grafiske elementer og faktabokse, der understøtter de faglige tekster. Maxi-serien berører en bred vifte af aktuelle og relevante emner om alt fra klima, gaming, sport, og naturens verden. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775927630
  • Udgivet:
  • 6. November 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Skorpioner

En skorpion er nem at kende.
Dens krop er delt i to:
En bagkrop eller hale,
der ender i en spids brod med gift.

Der findes over 2.000 arter af skorpioner. Nogle er meget små og måler under én cm. Andre kan blive op til 23 cm lange. De er alle rovdyr og nedlægger deres bytte med to store klosakse og en hale med godt. Læs mere om de farlige skorpioner her i bogen.

Skorpioner er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-5. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Bøgerne er rigt illustreret med forskellige grafiske elementer og faktabokse, der understøtter de faglige tekster. Maxi-serien berører en bred vifte af aktuelle og relevante emner om alt fra klima, gaming, sport, og naturens verden. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Brugerbedømmelser af SkorpionerFind lignende bøger
Bogen Skorpioner findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.