Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Skudsikker af Lee Child

Skudsikker - Lydbog

Bag om Skudsikker

Seks skud. Fem døde. En by i det centrale USA gribes af rædsel. Men blot få timer senere har politiet opklaret sagen til bunds. Med en enkelt undtagelse. Den anklagede hævder selv, at man har fanget den forkerte. Derefter beder han om at få hentet Jack Reacher. Og ganske rigtigt, den tidligere efterforsker i militærpolitiet er på vej fra sin helt særlige verden – uden telefon, uden fast adresse og uden forpligtelser. I Lee Childs overrumplende nye thriller kommer Reachers ankomst til at ændre alt ved en sag, der viser sig at være helt anderledes end først antaget, for personer med overraskende indbyrdes forbindelser, og i forbindelse med en morder, der en enkelt gang ramte ved siden af – og dermed har givet Jack Reacher en enkelt chance for at nå frem til sandheden. Snart arbejder Reacher sammen med en ung forsvarsadvokat, hvis far er den lokale anklager og har en eksplosiv hemmelighed i baghånden. Som det meste andet i Reachers liv viser også sagen her sig at være en kompliceret kampplads. Men som altid er det i kamp, at Reacher er bedst. ”Reacher er tilbage … heftig action ... begavet plot, stramt sprog, rapt tempo.“ – Kirkus Reviews ”Hæsblæsende, brutal og medrivende.“ – Daily Telegraph ”Fortættet sprog og fart over feltet – vil med sikkerhed komme til at ligge i utallige hængekøjer hen over sommeren.“ – Chicago Tribune ”Guldrandet virkelighedsflugt af højeste karat.“ – The New York Times Lee Child er en af verdens førende thrillerforfattere. Han er født i Coventry, vokset op i Birmingham og bor nu i New York. Det hævdes, at der hvert niende sekund bliver solgt en af hans romaner om Jack Reacher et sted i verden. Hans bøger ligger jævnligt på toppen af alverdens bestsellerlister og er solgt i over hundrede millioner eksemplarer. Der er foreløbig blevet produceret to store Hollywood-film om Jack Reacher. Child har modtaget mange hædersbevisninger, senest som Author of the Year ved British Book Awards 2019. Ligeledes i 2019 udnævnte dronning Elizabeth II ham til Commander of the British Empire.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771078343
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 17. November 2021
 • Oplæser:
 • Mikkel Bay Mortensen
 • 145,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13%
og få fri lytning og læsning oveni
 • 126,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Skudsikker
Seks skud. Fem døde.
En by i det centrale USA gribes af rædsel. Men blot få timer senere har politiet opklaret sagen til bunds. Med en enkelt undtagelse. Den anklagede hævder selv, at man har fanget den forkerte. Derefter beder han om at få hentet Jack Reacher. Og ganske rigtigt, den tidligere efterforsker i militærpolitiet er på vej fra sin helt særlige verden – uden telefon, uden fast adresse og uden forpligtelser. I Lee Childs overrumplende nye thriller kommer Reachers ankomst til at ændre alt ved en sag, der viser sig at være helt anderledes end først antaget, for personer med overraskende indbyrdes forbindelser, og i forbindelse med en morder, der en enkelt gang ramte ved siden af – og dermed har givet Jack Reacher en enkelt chance for at nå frem til sandheden.
Snart arbejder Reacher sammen med en ung forsvarsadvokat, hvis far er den lokale anklager og har en eksplosiv hemmelighed i baghånden. Som det meste andet i Reachers liv viser også sagen her sig at være en kompliceret kampplads. Men som altid er det i kamp, at Reacher er bedst.

”Reacher er tilbage … heftig action ... begavet plot, stramt sprog, rapt tempo.“ – Kirkus Reviews

”Hæsblæsende, brutal og medrivende.“ – Daily Telegraph

”Fortættet sprog og fart over feltet – vil med sikkerhed komme til at ligge i utallige hængekøjer hen over sommeren.“ – Chicago Tribune

”Guldrandet virkelighedsflugt af højeste karat.“ – The New York Times

Lee Child er en af verdens førende thrillerforfattere. Han er født i Coventry, vokset op i Birmingham og bor nu i New York. Det hævdes, at der hvert niende sekund bliver solgt en af hans romaner om Jack Reacher et sted i verden. Hans bøger ligger jævnligt på toppen af alverdens bestsellerlister og er solgt i over hundrede millioner eksemplarer. Der er foreløbig blevet produceret to store Hollywood-film om Jack Reacher.
Child har modtaget mange hædersbevisninger, senest som Author of the Year ved British Book Awards 2019. Ligeledes i 2019 udnævnte dronning Elizabeth II ham til Commander of the British Empire.
Brugerbedømmelser af Skudsikker


Find lignende bøger
Bogen Skudsikker findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.