Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Smagen af edderkop af Mehrdad Zamani

Smagen af edderkop - E-bog

Bag om Smagen af edderkop

SMAGEN AF EDDERKOP – En iransk soldats erindringer skildrer forfatterens liv under Iran-Irak-krigen sidst i 1980’erne. Bogen giver os et skarpt tidsbillede og et sjældent indblik i en ung soldats hverdag og heroiske momenter. Vi færdes med ham i bidende kulde på træningsbasen, i ørkenfrontens hede, i latrinens stank, under flugtforsøget, og da han får granatchok. Men soldaten er først og fremmest et menneske, der under umenneskelige vilkår udlever menneskelige temaer som venskab, forelskelse og retfærdig vrede – og fortæller om det med skæve indfald og humor. Undervejs i de ti essaylignende noveller forstår vi, at denne krig – ligesom al krig – efterlader den ækle smag af edderkop i munden. Mehrdad Zamani er født i Zanjan, Iran, i 1969. Her studerede han humaniora, til han blev indkaldt som værnepligtig og aflagde militærtjeneste i tre år. Han kom til Danmark i 1992, hvor han har taget en række uddannelser, blandt andet som kriminolog fra Aarhus Universitet. Forfatteren arbejder sideløbende som konflikthåndteringsinstruktør og fængselsbetjent hos kriminalforsorgen. Smagen af edderkop er Zamanis debut og 1. del af en selvbiografisk trilogi. 2. del fortæller om flugten fra Iran og 3. del om det nye liv i Danmark.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740412789
 • Beskyttelse:
 • Ingen
 • Udgivet:
 • 26. Februar 2016
 • 145,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13%
og få fri lytning og læsning oveni
 • 126,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Smagen af edderkop
SMAGEN AF EDDERKOP – En iransk soldats erindringer skildrer forfatterens liv under Iran-Irak-krigen sidst i 1980’erne.

Bogen giver os et skarpt tidsbillede og et sjældent indblik i en ung soldats hverdag og heroiske momenter.

Vi færdes med ham i bidende kulde på træningsbasen, i ørkenfrontens hede, i latrinens stank, under flugtforsøget, og da han får granatchok. Men soldaten er først og fremmest et menneske, der under umenneskelige vilkår udlever menneskelige temaer som venskab, forelskelse og retfærdig vrede – og fortæller om det med skæve indfald og humor.

Undervejs i de ti essaylignende noveller forstår vi, at denne krig – ligesom al krig – efterlader den ækle smag af edderkop i munden.

Mehrdad Zamani er født i Zanjan, Iran, i 1969. Her studerede han humaniora, til han blev indkaldt som værnepligtig og aflagde militærtjeneste i tre år. Han kom til Danmark i 1992, hvor han har taget en række uddannelser, blandt andet som kriminolog fra Aarhus Universitet. Forfatteren arbejder sideløbende som konflikthåndteringsinstruktør og fængselsbetjent hos kriminalforsorgen.

Smagen af edderkop er Zamanis debut og 1. del af en selvbiografisk trilogi.

2. del fortæller om flugten fra Iran og 3. del om det nye liv i Danmark.
Brugerbedømmelser af Smagen af edderkop


Find lignende bøger
Bogen Smagen af edderkop findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.