Stort fødselsdagsudsalg  
  Vi fejrer 10 års fødselsdag med stort udsalg  
Søn af Zuckerberg af Barbara Oppenhejm

Søn af Zuckerberg - E-bog

Bag om Søn af Zuckerberg

Alice lever et alt for
almindeligt liv i Paris. Dagene går med gymnasiet og aftener bag kassen i hendes
 fars slikbutik, Sucretaire d’Alice. Hun drømmer om, at der en dag vil ske noget, der gør hendes liv mindre almindeligt og mere som det liv, de berømte, succesfulde, smukke mennesker lever på de sociale medier. Og så en aften går hendes drøm i opfyldelse. 
En lastvogn vælter, og en ung mand dukker halvnøgen op i slikbutikken, angiveligt på flugt fra mænd klædt i hættetrøjer. Han ved ikke, hvem han er, hvor han kommer fra og har intet navn. Han har ikke engang en profil på Facebook. Der er noget særligt ved den unge mand. Alle får lyst til at tage selfies med ham, når de møder ham, og han får millioner af følgere på SoMe i løbet af et par uger. Men hvad er der sket i hans hidtil anonyme liv? Og hvorfor prøver mændene i hættetrøjer at få ham tilbage? Og hvem er hans mystiske far? Søn af Zuckerberg er en satirisk roman om en tid, hvor likes er afgørende, og mange drømmer om at blive kendte som the Kardashians.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788794083003
 • Udgivet:
 • 21. September 2020
 • FØDSELSDAGSUDSALG
  102,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30% som medlem
 • 89,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Søn af Zuckerberg
Alice lever et alt for
almindeligt liv i Paris. Dagene går med gymnasiet og aftener bag kassen i hendes
 fars slikbutik, Sucretaire d’Alice. Hun drømmer om, at der en dag vil ske noget, der gør hendes liv mindre almindeligt og mere som det liv, de berømte, succesfulde, smukke mennesker lever på de sociale medier.

Og så en aften går hendes drøm i opfyldelse. 
En lastvogn vælter, og en ung mand dukker halvnøgen op i slikbutikken, angiveligt på flugt fra mænd klædt i hættetrøjer. Han ved ikke, hvem han er, hvor han kommer fra og har intet navn. Han har ikke engang en profil på Facebook.

Der er noget særligt ved den unge mand. Alle får lyst til at tage selfies med ham, når de møder ham, og han får millioner af følgere på SoMe i løbet af et par uger.

Men hvad er der sket i hans hidtil anonyme liv? Og hvorfor prøver mændene i hættetrøjer at få ham tilbage? Og hvem er hans mystiske far?

Søn af Zuckerberg er en satirisk roman om en tid, hvor likes er afgørende, og mange drømmer om at blive kendte som the Kardashians.
Brugerbedømmelser af Søn af Zuckerberg


Find lignende bøger
Bogen Søn af Zuckerberg findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.