Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Søren Kierkegaard - formidlet til nutiden - E-bog

Bag om Søren Kierkegaard - formidlet til nutiden

Til trods for sin 200-års fødselsdag er Søren Kierkegaards tanker stadig særdeles aktuelle. Han fokuserer nemlig på det enkelte menneskes eksistentielle situation – på meningen med livet – og den ændrer sig ikke. Bogen forsøger at gøre indholdet af de vigtigste af Kierkegaards begreber tydeligt, og alle fagudtryk er derfor udeladt eller forklaret, så den ikke skulle kræve filosofiske eller teologiske forkundskaber. Ligeledes er der brugt nutidigt sprog i citater for om muligt at lette læsningen. Der sigtes primært på gymnasier, Folkeuniversitets, højskolernes og aftenskolernes kursister, samt studiekredse og selvstædigt interesserede; men bogen skulle også kunne være en introduktion for studerende.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788792841216
  • Udgivet:
  • 5. April 2013
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.
Herefter 99 kr./md. Ingen binding.
Beskrivelse af Søren Kierkegaard - formidlet til nutiden
Til trods for sin 200-års fødselsdag er Søren Kierkegaards tanker stadig særdeles aktuelle.
Han fokuserer nemlig på det enkelte menneskes eksistentielle situation – på meningen med livet – og den ændrer sig ikke.
Bogen forsøger at gøre indholdet af de vigtigste af Kierkegaards begreber tydeligt, og alle fagudtryk er derfor udeladt eller forklaret, så den ikke skulle kræve filosofiske eller teologiske forkundskaber.
Ligeledes er der brugt nutidigt sprog i citater for om muligt at lette læsningen.
Der sigtes primært på gymnasier, Folkeuniversitets, højskolernes og aftenskolernes kursister, samt studiekredse og selvstædigt interesserede; men bogen skulle også kunne være en introduktion
for studerende.
Brugerbedømmelser af Søren Kierkegaard - formidlet til nutiden


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.