Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Solen er også en stjerne af Nicola Yoon

Solen er også en stjerne - Lydbog

Bag om Solen er også en stjerne

Historien om en pige, en dreng og universet. Natasha: Jeg er en pige, der tror på videnskab og fakta. Ikke skæbnen. Eller drømme, der ikke går i opfyldelse. Jeg er helt klart ikke typen, der møder en sød fyr midt på gaden i New York og bliver forelsket. Ikke når min familie er tolv timer fra at blive udvist af landet. Min fortælling kommer ikke til at handle om at falde for ham. Daniel: Jeg har altid været den gode søn, den dygtige elev, levet op til mine forældres høje forventninger. Aldrig digteren. Aldrig drømmeren. Men da jeg ser hende, glemmer jeg alt om det. Noget ved Natasha får mig til at tro, at skæbnen har meget større planer – for os begge to. Universet: Hvert eneste øjeblik i vores liv har ført os frem til dette øjeblik. Foran os ligger en million forskellige fremtidsmuligheder. Hvilken af dem bliver vores? Nicola Yoon (f. 1972) er opvokset på Jamaica og senere i Brooklyn, men bor nu i Los Angeles med sin mand og datter. "Alt eller intet" fra 2015 er hendes debutroman, og den er blevet filmatiseret i 2017. Opfølgeren "Solen er også en stjerne" udkom i 2016 og modtog året efter den prestigefulde Printz Honour Awards i USA. Nicola Yoon betragter sig selv som håbløs romantiker, der helt og holdent tror på kærlighed ved første blik, og på at kærligheden varer evigt.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726534115
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 4. Juni 2020
 • Oplæser:
 • Iben Haaest

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
 • 65,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Beskrivelse af Solen er også en stjerne
Historien om en pige, en dreng og universet.
Natasha: Jeg er en pige, der tror på videnskab og fakta. Ikke skæbnen. Eller drømme, der ikke går i opfyldelse. Jeg er helt klart ikke typen, der møder en sød fyr midt på gaden i New York og bliver forelsket. Ikke når min familie er tolv timer fra at blive udvist af landet. Min fortælling kommer ikke til at handle om at falde for ham.
Daniel: Jeg har altid været den gode søn, den dygtige elev, levet op til mine forældres høje forventninger. Aldrig digteren. Aldrig drømmeren. Men da jeg ser hende, glemmer jeg alt om det. Noget ved Natasha får mig til at tro, at skæbnen har meget større planer – for os begge to.
Universet: Hvert eneste øjeblik i vores liv har ført os frem til dette øjeblik. Foran os ligger en million forskellige fremtidsmuligheder. Hvilken af dem bliver vores?

Nicola Yoon (f. 1972) er opvokset på Jamaica og senere i Brooklyn, men bor nu i Los Angeles med sin mand og datter. "Alt eller intet" fra 2015 er hendes debutroman, og den er blevet filmatiseret i 2017.
Opfølgeren "Solen er også en stjerne" udkom i 2016 og modtog året efter den prestigefulde Printz Honour Awards i USA.
Nicola Yoon betragter sig selv som håbløs romantiker, der helt og holdent tror på kærlighed ved første blik, og på at kærligheden varer evigt.
Brugerbedømmelser af Solen er også en stjerne


Find lignende bøger
Bogen Solen er også en stjerne findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.