Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sort-hvid - Klavs Bruun Jørgensen - E-bog

- Kompromisløs, kantet og klogere med tiden

Bag om Sort-hvid

I mere end 25 år har Klavs Bruun Jørgensen været en del af international håndbold. Først som spiller i bl.a. Virum-Sorgenfri, GOG, FCK og AG København og på det danske landshold. Siden som træner for bl.a. AG København, Team Tvis Holstebro og det danske kvindelandshold. I begge arenaer blev han kendt som en kompromisløs og temperamentsfuld lederfigur. I SORT-HVID lægger han for første gang alle kortene på bordet og fortæller den ærlige, åbenhjertige og inspirerende historie om sin karriere - og det der gik forud. Det er en fortælling om sejrene, nederlagene, skandalerne og samarbejdet med de største stjerner i dansk håndbold. Men det er også en fortælling om at være et udiagnosticeret balladebarn, om at være tiltrukket af hash og alkohol - og om at slå sig på sine egne kanter som voksen. Bogen er skrevet i samarbejde med Søren Paaske.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788727004044
  • Udgivet:
  • 13. Oktober 2021
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Sort-hvid

I mere end 25 år har Klavs Bruun Jørgensen været en del af international håndbold. Først som spiller i bl.a. Virum-Sorgenfri, GOG, FCK og AG København og på det danske landshold. Siden som træner for bl.a. AG København, Team Tvis Holstebro og det danske kvindelandshold. I begge arenaer blev han kendt som en kompromisløs og temperamentsfuld lederfigur.

I SORT-HVID lægger han for første gang alle kortene på bordet og fortæller den ærlige, åbenhjertige og inspirerende historie om sin karriere - og det der gik forud. Det er en fortælling om sejrene, nederlagene, skandalerne og samarbejdet med de største stjerner i dansk håndbold. Men det er også en fortælling om at være et udiagnosticeret balladebarn, om at være tiltrukket af hash og alkohol - og om at slå sig på sine egne kanter som voksen.

Bogen er skrevet i samarbejde med Søren Paaske.

Brugerbedømmelser af Sort-hvidFind lignende bøger
Bogen Sort-hvid findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.