Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Soulshock - Pia Møller søe - E-bog

- Succes, sorg og store stjerner

Bag om Soulshock

Hvor langt vil du gå for drømmen om succes? Carsten ’Soulshock’ Schack er født under stjernene i danske Gug og flytter som ung til Los Angeles for at indfri sin drøm om at arbejde med de største stjerner inden for rap, pop og r&b. Undervejs går succesen hånd i hånd med store tab. Som sit alias Soulshock, bliver Carsten først en pioner inden for dansk hiphop, inden han tager springet mod USA. Han lykkes, men drømmen kommer ikke uden en pris, og han mister meget og mange undervejs. Venner, sin største kærlighed og sommetider troen på projektet. Den hvide knægt fra Aalborg bliver dj på store hiphopklubber i New York, etablerer sig som en efterspurgt remixer og ender som producer for Whitney Houston, Tupac og mange andre. Han længes også efter den kvinde, han mistede i en tragisk ulykke i deres hjem i Los Angeles – og savner de venner, der sagde farvel til livet, mens musikken spillede. Soulshock – Succes, sorg og store stjerner er fortællingen om en usædvanlig karriere, der har krævet uanede mængder af dedikation og passion. En rejse mod alle odds.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775937196
  • Udgivet:
  • 29. November 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Soulshock

Hvor langt vil du gå for drømmen om succes?

Carsten ’Soulshock’ Schack er født under stjernene i danske Gug og flytter som ung til Los Angeles for at indfri sin drøm om at arbejde med de største stjerner inden for rap, pop og r&b. Undervejs går succesen hånd i hånd med store tab.

Som sit alias Soulshock, bliver Carsten først en pioner inden for dansk hiphop, inden han tager springet mod USA. Han lykkes, men drømmen kommer ikke uden en pris, og han mister meget og mange undervejs. Venner, sin største kærlighed og sommetider troen på projektet. Den hvide knægt fra Aalborg bliver dj på store hiphopklubber i New York, etablerer sig som en efterspurgt remixer og ender som producer for Whitney Houston, Tupac og mange andre.

Han længes også efter den kvinde, han mistede i en tragisk ulykke i deres hjem i Los Angeles – og savner de venner, der sagde farvel til livet, mens musikken spillede. Soulshock – Succes, sorg og store stjerner er fortællingen om en usædvanlig karriere, der har krævet uanede mængder af dedikation og passion. En rejse mod alle odds.

Brugerbedømmelser af SoulshockFind lignende bøger
Bogen Soulshock findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.