Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Special: POTUS på film - Anders Agner Pedersen - Lydbog

bind 46 i POTUS serien

Bag om Special: POTUS på film

JFK, Nixon, W., Lincoln. De amerikanske præsidenter har gjort sig til på det store lærred i mange år, hvor filmene har givet mere eller mindre sandfærdige indblik i de personligheder, der har siddet på det magtfulde embede. De mange film vidner om en enorm interesse, men kvaliteten og netop sandfærdigheden er svingende. Derfor guider 'POTUS' dig i selskab med filmanmelder Casper Christensen til hvilken præsidentfilm du skal sætte på i aften. POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen. Peter Keldorff er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Han har gennem flere år arbejdet på DR’s udlandsredaktion, hvor han blandt andet dækkede USA. Har af flere omgange boet og arbejdet i USA, blandt andet i Californien og senest Washington D.C. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsanalytiker. Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728213315
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 8. December 2021
 • Oplæser:
 • Anders Agner Pedersen, Peter Keldorff
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Special: POTUS på film

JFK, Nixon, W., Lincoln. De amerikanske præsidenter har gjort sig til på det store lærred i mange år, hvor filmene har givet mere eller mindre sandfærdige indblik i de personligheder, der har siddet på det magtfulde embede. De mange film vidner om en enorm interesse, men kvaliteten og netop sandfærdigheden er svingende. Derfor guider 'POTUS' dig i selskab med filmanmelder Casper Christensen til hvilken præsidentfilm du skal sætte på i aften.

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

Peter Keldorff er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Han har gennem flere år arbejdet på DR’s udlandsredaktion, hvor han blandt andet dækkede USA. Har af flere omgange boet og arbejdet i USA, blandt andet i Californien og senest Washington D.C. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsanalytiker.

Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Brugerbedømmelser af Special: POTUS på filmFind lignende bøger
Bogen Special: POTUS på film findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.