Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Spillemand – Kim Larsen - Vibe Termansen - E-bog

Bag om Spillemand – Kim Larsen

Pigerne henne i skolen kaldte ham Kim-Panse, fordi de syntes, at han opførte sig som en abe. Og somme tider, når hans mor ikke havde flere penge, måtte han ned til købmanden og købe på klods. Men da han var blevet en gammel mand, sagde han alligevel om sin barndom og ungdom: "Hold kæft, det var nogle dejlige år." Læs om Kim Larsen, en af Danmarks mest kendte og elskede spillemænd. Læs om skyggesiderne i hans liv, og læs om, hvordan han fik masser af succes. Vigtigst var det selvfølgelig, at han fik lov til at spille. Spille, spille, spille som en spilletop. For når han først fik begyndt, så ku' han ikke holde op ...

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788762735637
 • Udgivet:
 • 2. Marts 2020
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Spillemand – Kim Larsen

  Beskrivelse af Spillemand – Kim Larsen

  Pigerne henne i skolen kaldte ham Kim-Panse, fordi de syntes, at han opførte sig som en abe. Og somme tider, når hans mor ikke havde flere penge, måtte han ned til købmanden og købe på klods.

  Men da han var blevet en gammel mand, sagde han alligevel om sin barndom og ungdom: "Hold kæft, det var nogle dejlige år."

  Læs om Kim Larsen, en af Danmarks mest kendte og elskede spillemænd. Læs om skyggesiderne i hans liv, og læs om, hvordan han fik masser af succes.

  Vigtigst var det selvfølgelig, at han fik lov til at spille. Spille, spille, spille som en spilletop. For når han først fik begyndt, så ku' han ikke holde op ...

  Brugerbedømmelser af Spillemand – Kim Larsen  Find lignende bøger
  Bogen Spillemand – Kim Larsen findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.