dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Spøgelset på Liljeskov - Dorte Franzéen - E-bog

bind 2 i Stritte serien

Bag om Spøgelset på Liljeskov

Stritte er en frisk pige på 9 år. Da hun og hendes mormor får en invitation til at tilbringe et par dage på godset Liljeskov, er de ikke sene til at sige ja tak. De skal bo der sammen med Harald, der for nylig har arvet stedet. Dog er det ikke alle, der tør opholde sig på godset, for det siges, at der spøger – at Haralds for længst døde oldemor går hvileløst rundt om natten. Stritte er spændt på at finde ud af, hvilke hemmeligheder der mon kan ligge skjult på det gamle gods. Da familien tager hjem igen efter at have kørt Stritte og hendes mormor til godset, er de kun tre tilbage på Liljeskov – eller er de? Spøgelset på Liljeskov er andet bind i serien om Stritte.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775752362
  • Udgivet:
  • 29. Oktober 2021
  • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Spøgelset på Liljeskov

Stritte er en frisk pige på 9 år. Da hun og hendes mormor får en invitation til at tilbringe et par dage på godset Liljeskov, er de ikke sene til at sige ja tak. De skal bo der sammen med Harald, der for nylig har arvet stedet.

Dog er det ikke alle, der tør opholde sig på godset, for det siges, at der spøger – at Haralds for længst døde oldemor går hvileløst rundt om natten. Stritte er spændt på at finde ud af, hvilke hemmeligheder der mon kan ligge skjult på det gamle gods.

Da familien tager hjem igen efter at have kørt Stritte og hendes mormor til godset, er de kun tre tilbage på Liljeskov – eller er de?

Spøgelset på Liljeskov er andet bind i serien om Stritte.

Brugerbedømmelser af Spøgelset på LiljeskovFind lignende bøger
Bogen Spøgelset på Liljeskov findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.