Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Stabilgrus - Linda Karen Prahl J. - E-bog

Bag om Stabilgrus

mands minde Der er ingen døde i mands minde det bliver ikke ved med at gå proklamerer hun en aften under gentagelsen oprydningen i køkkenet og dør der først én tilføjer hun mens hun forsøger at sparke to klumper parboiled ris løs fra de dramatiske glimmersokker ja, så følger to der dør altid tre lige efter hinanden som stimer Skønt, så kan vi gå der og være bange for den første mumler han og slører sætninger til om måden hun fylder opvaskemaskinen på igen STABILGRUS er 97 usminkede digte, der fortæller historien om en provinskvinde i 30’erne. Hun forsøger at forstå, at livet rent faktisk er godt, at hun har klaret sig til trods. Alligevel indhentes hun af minderne fra en sønderjysk barndom med få midler, men gode intentioner. Hun kæmper med selvværdet, at holde rigtigt om de store, svulstige rødvinsglas, og hun ved mest om sovsekulør, billig papvin og købehumus. Det er en fortælling om mønsterbrud, men også om at turde være et vredt menneske, om at kende mest til alt det sorte og dagligt at skulle forholde sig til det modsatte. Linda Karen Prahl J., f. 1984, er uddannet lærer og cand. pæd. i generel pædagogik. STABILGRUS er hendes litterære debut.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793835788
 • Udgivet:
 • 16. Juni 2020
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Stabilgrus

  Beskrivelse af Stabilgrus

  STABILGRUS er 97 usminkede digte, der fortæller historien om en provinskvinde i 30’erne. Hun forsøger at forstå, at livet rent faktisk er godt, at hun har klaret sig til trods. Alligevel indhentes hun af minderne fra en sønderjysk barndom med få midler, men gode intentioner. Hun kæmper med selvværdet, at holde rigtigt om de store, svulstige rødvinsglas, og hun ved mest om sovsekulør, billig papvin og købehumus. Det er en fortælling om mønsterbrud, men også om at turde være et vredt menneske, om at kende mest til alt det sorte og dagligt at skulle forholde sig til det modsatte. Linda Karen Prahl J., f. 1984, er uddannet lærer og cand. pæd. i generel pædagogik. STABILGRUS er hendes litterære debut.

  Forlagets beskrivelse af Stabilgrus

  STABILGRUS er 97 usminkede digte, der fortæller historien om en provinskvinde i 30’erne. Hun forsøger at forstå, at livet rent faktisk er godt, at hun har klaret sig til trods. Alligevel indhentes hun af minderne fra en sønderjysk barndom med få midler, men gode intentioner.

  Hun kæmper med selvværdet, at holde rigtigt om de store, svulstige rødvinsglas, og hun ved mest om sovsekulør, billig papvin og købehumus. Det er en fortælling om mønsterbrud, men også om at turde være et vredt menneske, om at kende mest til alt det sorte og dagligt at skulle forholde sig til det modsatte.

  Linda Karen Prahl J., f. 1984, er uddannet lærer og cand. pæd. i generel pædagogik.

  STABILGRUS er hendes litterære debut.

  Brugerbedømmelser af Stabilgrus  Find lignende bøger
  Bogen Stabilgrus findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.