Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Stalingrads engel - Torkild Thellefsen - Lydbog

Bag om Stalingrads engel

Hvordan var det at være almindelig soldat under slaget ved Stalingrad? Hvad vil det sige at stå overfor døden, under byger af kugleregn og granatsplinter, i snefygende vinterkrig, udmattet af søvnmangel og tæret af tyfus, sult og tørst? For Michael Beck, lektor i historie ved Københavns Universitet, findes der intet spørgsmål, han mere inderligt ønsker besvaret. Smertelig bevidst om, at han aldrig kan opnå ægte viden, uanset hvor meget han studerer emnet, har han accepteret sit lod i livet som kedelig og mager familiefar. Lige indtil han modtager brevet fra Autentiske Rejser med invitationen: ”Oplev slaget ved Stalingrad”. Det lyder for godt til at være sandt, og Michael sætter fremtidsplanerne på pause for at komme så tæt på virkelighed, som ekstremturisme kan tilbyde. I følgeskab med en gammel flamme og en vattet bibliotekar drager han mod Rusland iført tysk uniform. Men det viser sig snart, at ikke alt er, som beskrevet i brochuren, og Michael befinder sig pludselig langt tættere på den historiske virkelighed, end han selv i sine vildeste fantasier havde turde håbe på …

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771716849
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 22. Maj 2020
 • Oplæser:
 • David Garmark
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Stalingrads engel

Hvordan var det at være almindelig soldat under slaget ved Stalingrad?
Hvad vil det sige at stå overfor døden, under byger af kugleregn og granatsplinter, i snefygende vinterkrig, udmattet af søvnmangel og tæret af tyfus, sult og tørst?
For Michael Beck, lektor i historie ved Københavns Universitet, findes der intet spørgsmål, han mere inderligt ønsker besvaret. Smertelig bevidst om, at han aldrig kan opnå ægte viden, uanset hvor meget han studerer emnet, har han accepteret sit lod i livet som kedelig og mager familiefar.

Lige indtil han modtager brevet fra Autentiske Rejser med invitationen: ”Oplev slaget ved Stalingrad”. Det lyder for godt til at være sandt, og Michael sætter fremtidsplanerne på pause for at komme så tæt på virkelighed, som ekstremturisme kan tilbyde. I følgeskab med en gammel flamme og en vattet bibliotekar drager han mod Rusland iført tysk uniform. Men det viser sig snart, at ikke alt er, som beskrevet i brochuren, og Michael befinder sig pludselig langt tættere på den historiske virkelighed, end han selv i sine vildeste fantasier havde turde håbe på …

Brugerbedømmelser af Stalingrads engel

 • Thomas I. 7. April 2020

  Denne bog er bare intens - der er fart over feltet fra side 1. Jeg synes plottet er interessant og det er fint eksekveret. Jeg kan godt lide at læse om Østfronten, men dette er ikke en krigsbog som sådan, mere en kritisk tilgang til ekstrem turisme og det at være i live. Jeg kan anbefale den.


Find lignende bøger
Bogen Stalingrads engel findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.