Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Stifinderens klo - Christian Hede Madsen - E-bog

Bag om Stifinderens klo

Der er gået et helt år efter balladen med dragerne. Forretningsmanden Kim Bisling er i færd med at bygge en virtual reality-­minigolfbane på det nedbrændte Søndermarken, som skal få folk til at glemme det hele. Basil, Seb og Clara ender på mystisk vis alle i Spanien med familien på slæb, men hjemme i Danmark er Doktor Bartelev Prop forsvundet. I dragernes land ulmer usikkerheden, og Razmina må indlede jagten på Stifinderen — dragernes eneste forsvar mod mennesker. Stifinderens klo er anden bog i serien om Basil, Seb og Clara, der opdager en både magisk og dødsensfarlig verden. En verden, fuldstændig glemt af de voksne. For de 8-12-årige.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788776160005
  • Udgivet:
  • 11. Januar 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Stifinderens klo

Der er gået et helt år efter balladen med dragerne. Forretningsmanden Kim Bisling er i færd med at bygge en virtual reality-­minigolfbane på det nedbrændte Søndermarken, som skal få folk til at glemme det hele.

Basil, Seb og Clara ender på mystisk vis alle i Spanien med familien på slæb, men hjemme i Danmark er Doktor Bartelev Prop forsvundet.

I dragernes land ulmer usikkerheden, og Razmina må indlede jagten på Stifinderen — dragernes eneste forsvar mod mennesker.

Stifinderens klo er anden bog i serien om Basil, Seb og Clara, der opdager en både magisk og dødsensfarlig verden. En verden, fuldstændig glemt af de voksne.

For de 8-12-årige.

Brugerbedømmelser af Stifinderens kloFind lignende bøger
Bogen Stifinderens klo findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.