Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Store floder - Henrik Enemark - E-bog

indgår i Maxi serien

Bag om Store floder

Mange floder starter et sted højt oppe, og så søger vandet nedad. Ned over bjerge og ud i dale for til sidst at finde tilbage til havet. Vand i havet indeholder meget salt. Derfor kaldes det saltvand. Vand i floder indeholder ikke nær så meget salt og kaldes ferskvand. Ferskvand er det, vi kan drikke. Der findes floder i det meste af verden. Nogle af dem er så store, at selv store skibe kan sejle på dem. Det gør dem vigtige for transport af varer. Læs mere om nogle af verdens store og mest kendte floder her i bogen. Store floder er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-5. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Bøgerne er rigt illustreret med forskellige grafiske elementer og faktabokse, der understøtter de faglige tekster. Maxi-serien berører en bred vifte af aktuelle og relevante emner om alt fra klima, gaming, sport, og naturens verden. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne. Lix: 20

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775925025
  • Udgivet:
  • 7. Marts 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Store floder

Mange floder starter et sted højt oppe,
og så søger vandet nedad.
Ned over bjerge og ud i dale
for til sidst at finde tilbage til havet.
Vand i havet indeholder meget salt.
Derfor kaldes det saltvand.
Vand i floder indeholder ikke nær så meget salt
og kaldes ferskvand.
Ferskvand er det, vi kan drikke.

Der findes floder i det meste af verden. Nogle af dem er så store, at selv store skibe kan sejle på dem. Det gør dem vigtige for transport af varer. Læs mere om nogle af verdens store og mest kendte floder her i bogen.

Store floder er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-5. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Bøgerne er rigt illustreret med forskellige grafiske elementer og faktabokse, der understøtter de faglige tekster. Maxi-serien berører en bred vifte af aktuelle og relevante emner om alt fra klima, gaming, sport, og naturens verden. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Lix: 20

Brugerbedømmelser af Store floderFind lignende bøger
Bogen Store floder findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.