Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Stormvagt af Kristina Ohlsson Du sparer 18% ift. forlagets pris Spar 18%

Stormvagt - Lydbog

Bag om Stormvagt

Samme stormfulde nat som August Strindberg ankommer til Hovenäset i Bohuslän, forsvinder den populære lærer Agnes Eriksson. Bag sig har August en karriere i Stockholms finansverden. Nu vil han udleve sin drøm og åbne en secondhandbutik og samtidig bo et sted, han har lykkelige barndomsminder fra. Men vestkystidyllen krakelerer, da Agnes forsvinder. Politiet – med den empatiske og ambitiøse politiefterforsker Maria Martinsson i spidsen – leder efter hende dag og nat. Hvad er der sket? Og hvorfor får August en ubehagelig følelse af, at han selv ligger inde med en del af gådens løsning? STORMVAGT er første bog i Strindbergserien, der foregår på den smukke svenske vestkyst, hvor atmosfære og mysterier kombineres, mens den salte vind byder en ny tilflytter velkommen: August Strindberg. Kristina Ohlsson er en af Sveriges mest populære krimiforfattere, der især er kendt for serien om Fredrika Bergman. “Det lykkes Kristina Ohlsson at forene spænding, feelgood og socialrealisme.” DAGENS NYHETER “En rigtig fuldtræffer. Det er både en klassisk krimi og en mørk relations-historie ... En af de bedste svenske krimier i år.” BOHUSLÄNINGEN “Både begavet og spændende, godt håndværk med sympatiske personer.” M-Magasin “Bogen byder på spænding, der ligesom vestkystens vind går gennem marv og ben.” TARA “Hun er god til at opbygge spænding, skabe stemning og troværdigt skildre personer og miljøer.” Hallandsposten “I say no more – andet end at Kristina Ohlsson har skabt et saltstænket kriminaldrama af højeste klasse, velkrydret med både antikviteter og en anseelig dosis romantik.” FEMINA

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788770075435
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 24. September 2021
 • Oplæser:
 • Helene Egelund

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
 • 145,95 kr.
 • 179,00 kr.
 • 33,05 kr. (18%)
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Beskrivelse af Stormvagt
Samme stormfulde nat som August Strindberg ankommer til Hovenäset i Bohuslän, forsvinder den populære lærer Agnes Eriksson. Bag sig har August en karriere i Stockholms finansverden. Nu vil han udleve sin drøm og åbne en secondhandbutik og samtidig bo et sted, han har lykkelige barndomsminder fra.

Men vestkystidyllen krakelerer, da Agnes forsvinder. Politiet – med den empatiske og ambitiøse politiefterforsker Maria Martinsson i spidsen – leder efter hende dag og nat. Hvad er der sket? Og hvorfor får August en ubehagelig følelse af, at han selv ligger inde med en del af gådens løsning?

STORMVAGT er første bog i Strindbergserien, der foregår på den smukke svenske vestkyst, hvor atmosfære og mysterier kombineres, mens den salte vind byder en ny tilflytter velkommen: August Strindberg.

Kristina Ohlsson er en af Sveriges mest populære krimiforfattere, der især er kendt for serien om Fredrika Bergman.

“Det lykkes Kristina Ohlsson at forene spænding, feelgood og socialrealisme.”

DAGENS NYHETER

“En rigtig fuldtræffer. Det er både en klassisk krimi og en mørk relations-historie ... En af de bedste svenske krimier i år.”

BOHUSLÄNINGEN

“Både begavet og spændende, godt håndværk med sympatiske personer.”

M-Magasin

“Bogen byder på spænding, der ligesom vestkystens vind går gennem marv og ben.”

TARA

“Hun er god til at opbygge spænding, skabe stemning og troværdigt skildre personer og miljøer.”

Hallandsposten

“I say no more – andet end at Kristina Ohlsson har skabt et saltstænket kriminaldrama af højeste klasse, velkrydret med både antikviteter og en anseelig dosis romantik.”

FEMINA
Brugerbedømmelser af Stormvagt


Find lignende bøger
Bogen Stormvagt findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.