Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

STRIKKEDE KRAMMEDYR - Lis Løvdahl Floding Hansen - E-bog

Bag om STRIKKEDE KRAMMEDYR

Forfatteren skriver: 12 par krammedyr med tøj til. 6 par bondegårdens dyr og 6 par skovens dyr. En strikkebog til store piger, mødre og bedstemødre og til dig, der hellere vil strikke søde dyr end at hækle dem. Jeg indrømmer, at jeg er vild med dyr og har en stor svaghed for krammedyr. Jeg syntes, at der manglede en bog med strikkeopskrifter, da jeg synes, det er meget lettere at strikke end at hækle. Derfor har jeg lavet opskrifter til 12 par dyr og opskrifter til tøj til dem. Dyrene er mærket efter sværhedsgrad, så piger, der har strikkelyst, også kan være med. Der er forklaringer på detaljerne, så dyrene får hver deres egen personlighed. Jeg håber, at rigtig mange børn får glæde af mine krammedyr. Om forfatteren Lis Løvdahl Floding Hansen er uddannet på Den Kongelige Porcelænsfabrik som maler og tegner og var samtidig elev af billedhugger Henry Luckow Nielsen. Hele hendes liv har handlet om at male, tegne og modellere dyr. Et lille fårehold blev indgangen til, at de nu er blevet skabt i uld og garn. Hun begyndte at filte og underviser i filtning, men så kom lysten til at strikke dyrene. Det blev til denne lille strikkebog.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793692534
  • Udgivet:
  • 28. Marts 2018
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af STRIKKEDE KRAMMEDYR

Forfatteren skriver:

12 par krammedyr med tøj til.

6 par bondegårdens dyr og 6 par skovens dyr.En strikkebog til store piger, mødre og bedstemødre og til dig, der hellere vil strikke søde dyr end at hækle dem.

Jeg indrømmer, at jeg er vild med dyr og har en stor svaghed for krammedyr.

Jeg syntes, at der manglede en bog med strikkeopskrifter, da jeg synes, det er meget lettere at strikke end at hækle.

Derfor har jeg lavet opskrifter til 12 par dyr og opskrifter til tøj til dem.Dyrene er mærket efter sværhedsgrad, så piger, der har strikkelyst, også kan være med.

Der er forklaringer på detaljerne, så dyrene får hver deres egen personlighed.Jeg håber, at rigtig mange børn får glæde af mine krammedyr.Om forfatteren

Lis Løvdahl Floding Hansen er uddannet på Den Kongelige Porcelænsfabrik som maler og tegner og var samtidig elev af billedhugger Henry Luckow Nielsen. Hele hendes liv har handlet om at male, tegne og modellere dyr. Et lille fårehold blev indgangen til, at de nu er blevet skabt i uld og garn. Hun begyndte at filte og underviser i filtning, men så kom lysten til at strikke dyrene. Det blev til denne lille strikkebog.

Brugerbedømmelser af STRIKKEDE KRAMMEDYR

  • Lena O. 7. Februar 2022

    Fin bog med lyst til at strikke dem alle.


Find lignende bøger
Bogen STRIKKEDE KRAMMEDYR findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.