Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Sugar Confectionery and Chocolate Manufacture - R. Lees - Bog

af R. Lees
Bag om Sugar Confectionery and Chocolate Manufacture

The authors had five objectives in preparing this book: (i) to bring together relevant information on many raw materials used in the manufacture of sweets and chocolate;

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781468414974
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 380
  • Udgivet:
  • 12. februar 2012
  • Udgave:
  • 11973
  • Størrelse:
  • 227x151x25 mm.
  • Vægt:
  • 580 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 9. december 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Sugar Confectionery and Chocolate Manufacture

The authors had five objectives in preparing this book: (i) to bring together relevant information on many raw materials used in the manufacture of sweets and chocolate;

Brugerbedømmelser af Sugar Confectionery and Chocolate Manufacture



Find lignende bøger
Bogen Sugar Confectionery and Chocolate Manufacture findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.