Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Tanker stjæler dit liv - Jeanne Ann Moore - E-bog

Bag om Tanker stjæler dit liv

Dette er en lille, men kompakt og powerful bog der handler om den enorme indvirkning vores tanker har på vores liv. Bogen har en spirituel vinkel, da forfatteren, som mentalt medium, har en indsigt i vores tankeverden, som de fleste mennesker ikke har. Det giver bogen en helt ny anskuelse af, hvad en tanke i virkeligheden er og af, hvordan de påvirker os og vores liv. Både hvad angår vores livsstil og helbred. Vidste du at vores tanker er levende væsener? Bogen indeholder beretninger om hvordan forfatteren selv blev et medium, hvor man lærer at tilsidesætte sine tanker, så man kan modtage tanker fra afdøde. Disse er med til at forklare hvordan vores tankevirksomhed fungerer. Efter du har læst denne lille bog, vil du være overrasket over hvad en tanke i virkeligheden er, og den power dine tanker har. Brug denne kraft til at lede dig i den retning du ønsker i livet. Der er ikke noget rigtigt eller forkert, men vejen til at nå dine mål kan blive så meget kortere.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740436464
  • Beskyttelse:
  • Ingen
  • Udgivet:
  • 31. Oktober 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Tanker stjæler dit liv

Dette er en lille, men kompakt og powerful bog der handler om den enorme indvirkning vores tanker har på vores liv.

Bogen har en spirituel vinkel, da forfatteren, som mentalt medium, har en indsigt i vores tankeverden, som de fleste mennesker ikke har. Det giver bogen en helt ny anskuelse af, hvad en tanke i virkeligheden er og af, hvordan de påvirker os og vores liv. Både hvad angår vores livsstil og helbred.

Vidste du at vores tanker er levende væsener?

Bogen indeholder beretninger om hvordan forfatteren selv blev et medium, hvor man lærer at tilsidesætte sine tanker, så man kan modtage tanker fra afdøde. Disse er med til at forklare hvordan vores tankevirksomhed fungerer.

Efter du har læst denne lille bog, vil du være overrasket over hvad en tanke i virkeligheden er, og den power dine tanker har. Brug denne kraft til at lede dig i den retning du ønsker i livet. Der er ikke noget rigtigt eller forkert, men vejen til at nå dine mål kan blive så meget kortere.

Brugerbedømmelser af Tanker stjæler dit livFind lignende bøger
Bogen Tanker stjæler dit liv findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.