Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Kæmpe krimiudsalg

Man går aldrig galt i byen med en god krimibog. Krimimessen har netop været afholdt i Horsens, og vi forlænger krimiglæden med et kæmpe krimiudsalg. Messen blev igen i år afholdt i Statsfængslet i Horsens. Krimimessen fandt sted for første gang i 2005 og er siden hen blevet en fast årlig begivenhed med fokus på at hylde og fejre krimilitteratur. 

På bogmessen kan du finde en masser krimibøger og høre fra de bedst sælgende krimiforfattere både danske og internationale. 


Du kunne bl.a opleve Leif Davidsen, Julie Hastrup og Anna Grue, som er blandt Danmarks mest læste og lyttede krimiforfattere, på Krimimessen 2022. Anna Grues nye krimiroman Nøglen til mord er netop udkommet, og Leif Davidsen er aktuel med spændingsromanen Lenins Bodyguard. Hver med til at fejre Krimimessen 2022 ved at se vores store udvalg af nye og populære krimier til udsalgspriser. God læselyst!


Vis mere

Kan du lide at løse mysterier, så kan du sikkert også lide at læse om dem. 

Krimi litteratur kredser typisk om en forbrydelse, ofte et mord, som virker umulig at opklare. Denne forbrydelse sætter tingene i gang, og kaster historien hen ad en vej, hvor der skal opklares, hvorfor forbrydelsen har fundet sted. Forbrydelsen er historiens hjerte, og bogens drivende motor. Kriminelle mysterier giver spor gennem hele fortællingen, som læseren kan følge. Meget af det, der gør denne genre så stimulerende, er den mentale kamp, der opstår mellem forfatter og læser. Mens forfatteren afslører spor, og gennemarbejder forbrydelsens mysterium, forsøger læseren at løse det selv, før forbryderen afsløres i slutningen af historien. 


På Krimimessen, som bliver afholdt hvert år i Horsens statsfængsel, har de fokus på at hylde og fejre krimilitteratur. På denne bogmesse har du mulighed for at møde mange krimiforfattere, og få et indblik og diskutere bestemte emner inden for det tema. Forfatteren her vil typisk altid være mere dybdegående omkring deres håndværk. 

Her på  Tales har vi et stort udvalg af krimibøger med masser af spænding og gys. Det kan være alt fra psykologiske thrillers, en mordgåde eller noget helt tredje. Det kan være svært at vide hvor man skal starte henne, hvis man er på udkig efter gode krimier og spændinger.  Vi har en masse kategorier, der gør det mere overskueligt og en bestsellerliste på krimi og spænding.  


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.