Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

For barnets bedste - Stine Bolther - Bog

Bag om For barnets bedste

‘For barnets bedste’ er den første medrivende krimi skrevet af Line Holm og Stine Bolther. I bogen følger vi historikeren Maria Just, som til dagligt arbejder på Politimuseet i København. Maria Just er i færd med at planlægge en udstilling om uopklarede mordsager, der har fundet sted gennem de seneste 100 år. Pludselig bliver generalsekretæren for Røde Kors fundet myrdet på brutal vis og med et uforklarligt tegn indridset i maveskindet. Det grusomme mord efterforskes af det uortodokse makkerpar Mikael Dirk og Frederik Dahlin, som kommer ud for noget af en prøve idet presset efter at se resultater fra de politiske ledere, medier og politiledelsen vokser enormt for hver dag. En udfordring for de 2 modløse efterforskere, som aldrig før har arbejdet sammen, og som på ingen måder minder om hinanden. Imens efterforskningen er i fuld gang, falder Maria pludselig over en sammenhæng mellem den nuværende sag og et mere end 50 år gammelt uopklaret dobbeltdrab i Hellerup. En forbindelse som for alvor får Maria ind i efterforskningen, og som viser sig at trække tråde til Danmarks mest magtfulde personer og til en af de mest skamfulde begivenheder der er sket i dansk historie. Line Holm og Stine Bolther som på bedst mulig vis indleder os ind til en meget medrivende serie om historikeren Maria Just.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740069693
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 496
 • Udgivet:
 • 1. Juni 2021
 • Udgave:
 • 2
 • Størrelse:
 • 150x222x38 mm.
 • Vægt:
 • 575 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 13. Juni 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af For barnets bedste

  Beskrivelse af For barnets bedste

  ‘For barnets bedste’ er den første medrivende krimi skrevet af Line Holm og Stine Bolther. I bogen følger vi historikeren Maria Just, som til dagligt arbejder på Politimuseet i København. Maria Just er i færd med at planlægge en udstilling om uopklarede mordsager, der har fundet sted gennem de seneste 100 år. Pludselig bliver generalsekretæren for Røde Kors fundet myrdet på brutal vis og med et uforklarligt tegn indridset i maveskindet.
  Det grusomme mord efterforskes af det uortodokse makkerpar Mikael Dirk og Frederik Dahlin, som kommer ud for noget af en prøve idet presset efter at se resultater fra de politiske ledere, medier og politiledelsen vokser enormt for hver dag. En udfordring for de 2 modløse efterforskere, som aldrig før har arbejdet sammen, og som på ingen måder minder om hinanden.
  Imens efterforskningen er i fuld gang, falder Maria pludselig over en sammenhæng mellem den nuværende sag og et mere end 50 år gammelt uopklaret dobbeltdrab i Hellerup. En forbindelse som for alvor får Maria ind i efterforskningen, og som viser sig at trække tråde til Danmarks mest magtfulde personer og til en af de mest skamfulde begivenheder der er sket i dansk historie.
  Line Holm og Stine Bolther som på bedst mulig vis indleder os ind til en meget medrivende serie om historikeren Maria Just.

  Forlagets beskrivelse af For barnets bedste

  Maria Just arbejder som historiker på Politimuseet i København. Hun er i gang med at forberede en udstilling om 100 års uopklarede mordsager, da Røde Kors’ generalsekretær findes myrdet på bestialsk vis med et mystisk tegn ridset ind i maveskindet.

  Efterforskerne Mikael Dirk og Frederik Dahlin er på bar bund, men der går lynhurtigt mediestorm og toppolitik i sagen. Ledelsen presser hårdt på for at se resultater – en udfordring for de to selvrådende mænd, der ikke har arbejdet sammen før, og som på mange måder er hinandens modsætninger. Da Maria ved et tilfælde finder en forbindelse mellem den verserende sag og et 52 år gammelt uopklaret dobbeltdrab i Hellerup, bliver hun ufrivilligt kastet ind i opklaringen, der trækker tråde til landets mest magtfulde og til et skamfuldt kapitel i danmarkshistorien.

  For barnets bedste er første bog om Maria Just af det nye krimimakkerpar Holm & Bolther.

  Brugerbedømmelser af For barnets bedste

  • Krimiormen s. 5. September 2020

   ”For barnets bedste” er en krimi skrevet af Line Holm & Stine Bolther.
   ”For barnets bedste" er forfatternes første samarbejde. Forhåbentlig fortsætter de samarbejdet i endnu en krimi.
   En tidlig morgen findes Røde Kors generalsekretær, Georg Schmidt bestialsk myrdet.
   Man fornemmer tydeligt en snert af samfundskritik i historien, som vel nok kan give anledning til debat.
   Det er en grum historie, der samtidig indeholder en del aktuelle emner såvel som kig tilbage i historien.
   ”For barnets bedste” er eminent skrevet og som læser sukker man efter mere fra de 2 forfattere når man har læst sidste side.
   Krimiormen.dk


  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.