Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fædrenes synder - Åsa Larsson - E-bog

Bag om Fædrenes synder

Det er forår, og isen bryder op på Torneälven. Isflagerne rejser sig og kravler rasende op på bredden. Ragnhild Pekkari har bestemt sig – det bliver hendes sidste forår. Netop som hun begiver sig ud i landskabet på sin sidste skitur, ringer hendes telefon: En mand er bekymret for hendes bror, som hun ikke har set i årevis. Retsmediciner Lars Pohjanen beder Rebecka Martinsson om at efterforske et mord, der er faldet for forældelsesfristen. Hun påtager sig sagen, selv om hun egentlig er udbrændt og træt af sit arbejde. Snart lander endnu en mordefterforskning på hendes skrivebord, og sporene smelter sammen med mørke hemmeligheder i Rebeckas egen familiehistorie. FÆDRENES SYNDER er sjette bog i serien om Rebecka Martinsson.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788770075923
 • Udgivet:
 • 25. Marts 2022
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Fædrenes synder

  Beskrivelse af Fædrenes synder

  Det er forår, og isen bryder op på Torneälven. Isflagerne rejser sig og kravler rasende op på bredden. Ragnhild Pekkari har bestemt sig – det bliver hendes sidste forår. Netop som hun begiver sig ud i landskabet på sin sidste skitur, ringer hendes telefon: En mand er bekymret for hendes bror, som hun ikke har set i årevis.

  Retsmediciner Lars Pohjanen beder Rebecka Martinsson om at efterforske et mord, der er faldet for forældelsesfristen. Hun påtager sig sagen, selv om hun egentlig er udbrændt og træt af sit arbejde.

  Snart lander endnu en mordefterforskning på hendes skrivebord, og sporene smelter sammen med mørke hemmeligheder i Rebeckas egen familiehistorie.

  FÆDRENES SYNDER er sjette bog i serien om Rebecka Martinsson.

  Brugerbedømmelser af Fædrenes synder  Find lignende bøger
  Bogen Fædrenes synder findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.