Udvidet returret til d. 31. januar 2025

The Art of Natural Cheesemaking - David Asher - Bog

- Using Traditional, Non-Industrial Methods and Raw Ingredients to Make the World's Best Cheeses

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781603585781
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 320
  • Udgivet:
  • 24. juli 2015
  • Størrelse:
  • 254x206x23 mm.
  • Vægt:
  • 888 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 14. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af The Art of Natural Cheesemaking



Find lignende bøger
Bogen The Art of Natural Cheesemaking findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.